yildiz93 busu1 ben manuel aldım henüz kullanmadık daha 25 haftalığız ama çevremde çocuk sahibi olanlar hep manuel önerdi bebek kendi kendini sallayınca daha güzel vakit geçiriyormuş
Melike3506 busu1 daha almadım ama manuel almayı düşünüyodum. Elektrikliyi her bebek sevmeyebiliyormuş
krizantemmm busu1 bence gerekli oturma odamda kullanmak için almıştım oğlumda 1 yaşına kadar kullandık yatılı gittiğimiz yerlere götürdük şimdi ikinciye gebeyim yine alıcam
busu1 Yazmelegi_ yildiz93 rnt_ Melike3506 krizantemmm Coook teşekkür ederim çok güzel aydınlandım memnun kaldiginiz ürünleri veya benzerlerini paylaşır mısınız benimle 🌸💖
rnt_ Etraftan gördüğüm kadarıyla otomatik olanları bebekler pek sevmiyor manuel daha kullanışlı sanki
endlesslove1 rnt_ evet birde belli bir kiloya göre haraket edebiliyor çocuk kilo altıkça haraketi yavaşlıyormuş
yildiz93 busu1 valla bacım henüz hiç birini kullanamadım daha doğum yapmadım çünkü Allah kullanmayı nasip ederse tabiki paylaşırım memnun kaldıkça
twobabymomm busu1 ben manuel aldım kızıma ama dönmeye başladıktan sonra kayıp kayıp aşağı iniyodu sanırım 6 7 ay kullanabilmistik . Ama mutfakta yemek yaparken ve temizlik yaparken çok işime yarıyordu yanıma alıyordum kızımı