ezo6697 kbradrn1 ay ne güzel ya bende aşırı yemiyorum ama erkek çocuk olunca her an takı yediriyor bana ona dayanamıyorum sonra gelsin kilolar 😃
ezo6697 yildiz93 ay yapmaaaa 😄 ben pastacı olsam 19. Haftada güncel kilo artışım 19 olurdu herhalde 🤣🤣
beyza0007 ezo6697 bende sizin gibiyim ilk hamileliğimde bulantı kusma mide bulantısı vs gibi şeyler yaşamadım herşeyden yedim 23 kilo almıştım şimdi ikinciye hamileyim bulantı koku hassasiyet vs şeyler çok yoğun yemek yiyemediğim aç kaldığım günler çok oldu sulu yemek hala yiyemiyorum ama kilo alıyorum 26. Haftadayım 14 kilo aldım elimde değil sporda yapıyorum üstelik bence vücudum kilo almaya yatkın ne yaparsam yapayım kilo alıyorum kabullendim artık aman bebişler sağlıklı olsun da doğumdan sonrakilo verilir 🥹🙂
masmelow ezo6697 Merhabalar ben 18 haftalık oldum 1,5 kilo almışım 🙏🏻🌸 bebeğinde gelişimi gayet iyi 🙏🏻🌸 kilo verilir hiç sıkıntı yapmayın kendinize🌸 ilk hamileliğimde de 9 kilo almıştım
duriskonunannesi ezo6697 17+3 olduk ,simdiye kadar 3 kilo aldim , surekli yiyorum ama agzim asla bos durmuyor, cocuklarin pesinde kosturmasam+calismasam daha cok alirdim da beni onlar fit tutuyor 🤭🤣
sevacano ezo6697 30 haftalik olduk 10kilo aldim anlam veremiyorum ayni besleniyorum ama tutamiyorum tartidaki rakamlari yani ne dikkat ediyorum ne fazla normal ama hizla yukseliyor