ezo6697 jupijup bende senin gibi bulantı olmayanlardanım… bulantısı olmayanların iştahı hızı açılıyor ve bizim gibi gereksiz kilolar alıyor maalesef 🙃
yildiz93 ezo6697 hiç sorma 69 kg olduğumda doktorum inşallah 80le doğuma gitmezsin dedi bugün 73 kilo ile gittim muayeneye ve daha 25 haftalığız 😄
ezo6697 yildiz93 ama doktorunda acımasızmış canım 80le doğuma girmek çok iyi doktorların %75i 16 kiloya kadar normal diyor, 12 kiloya kadar mükemmel
yildiz93 ezo6697 heralde çok salmayayım diye sıkı tutmaya çalışıyor ama bizim sistem öyle çalışmıyor maalesef elde değil ki
gizemturgutt Kızlar 16 haftalık hamileyim iştah durumunuz nasıl kaç öğün yiyorsunuz tatlı abur cubur tüketiyor musunuz
bsrelif ezo6697 evet hemde ne bulantı 2 kez hastanede yatışım oldu daha yeni yeni kendi kendime geldim şu andada iştahım yok hiç
mervekalkann ezo6697 evet ya alt karnım hafif şiş gibi duruyor sadece dışarıdan belli olmuyor henüz. İnşallah kontrollü devam eder böyle.
kbradrn1 ezo6697 bende ilk gebelikte 23 kilo almıştım kiloların hepsi gitmeden tekrar gebe kaldım şuan 32 haftalığım 6 kg almışım dikkatli davranmak zorunda kaldım güncel kilo 81
ezo6697 kbradrn1 ay ne güzel ya bende aşırı yemiyorum ama erkek çocuk olunca her an takı yediriyor bana ona dayanamıyorum sonra gelsin kilolar 😃
ezo6697 yildiz93 ay yapmaaaa 😄 ben pastacı olsam 19. Haftada güncel kilo artışım 19 olurdu herhalde 🤣🤣