iremyilma kocam vardiyalı çalışıyor infaz kormuma memuru bende gece yok evde tek başıma tv izliyorum internet gitti 13+1 haftadayım midem hala bi tuhaf keyfim yok 😂
mrvnr35 ecemciik 115 kilo ile tüp mide oldum 1 sene de 58 kilo verdim 57 kiloya düştüm 🥰 merak etme çok iyi gidiyosundur eminim ki kimsenin kötü yorumunu dikkate alma sadece kendine odaklan illa ki kilo gidiyor 3 aylık tüp mideliyken reformer pilatese başladım 9 ay pilates yaptım çok aşırı faydasını gördüm tavsiye ederim mutlaka denemelisin düşündüğüm gibi sarkma olmadı pilates sayesinde ve tam 1. Seneyi doldurdum hamile kaldım benim hedefim zaten hamilelikti şu an da da 63 kiloyum herşey yoluna giriyor kilo gidiyor sağlık geliyor 🥰
mrvnr35 ecemciik bir iki yerde yorumunu gördüm ya hamileymişsin sende şimdi okuyunca görmüş oldum diğerlerini 🥰 pilates tavsiye ettim falan kusura bakma hamile olduğunu bilmiyordum 🥰 sağlıkla kucağına al inşaallah kiloyu takma ya gider o 😍
ecemciik mrvnr35 Ben zaten hamile olmasaydım diyete devam ederdim, benim hedefim 80-85 inşallah doğumdan sonra veririm hemen, çünkü gerçekten psikolojik olarak çok zorlanıyorum, tekrardan 145 kilo falan olucam diye aklım çıkıyor benim
buseblt ay kızlar 27+3’teyim bu zaman kadar bir kez kusmamışımdır midem bulanmamıştır ne de yanma yaşadım reflüm olmasına rağmen ama bu sıralar sabah uyandığımda bi 5 dk gibi mide bulantısı yaşıyorum gece de uyuyabilirsem bulantım o zaman gidiyor tam yatağa hiriyorum midem bulanıyor bu aralar çok yoruluyorum acaba ondan mı yoksa bulanmadı normal mi? ilk gebeliğim bilgilendirirseniz sevinirim