SudeNazz9 yarın İstanbul’a gitmem lazım ben ağırdan alıyorum 😂 eşim Allah razı olsun kızımın odasını ve oturma odasını topladı ama ben yine de üzerinden geçmem lazım 😂 yatak odamı topladım şimdi orayı süpüreceğim ve toz alacağım 🤣 çocuk odası aynı şekilde
Eşim diğer odaları süpürürken bir yandan yemek yapıp mutfağı toparladım bir yandan toz aldım 🤣 makineye önce ceketleri attım öğlen, şimdi beyazlar yıkanıyor onları astıktan sonra da renklileri atıcam, kızımın lekeli kıyafetlerini çitilemekle uğraştım bir de ☹️
Aslında valiz hazırlama basit olacak çünkü götüreceklerimi ayırdım tekrardan kızımın ve bizim dolaba geri yerleşecekler var onlar da tamam olunca gece banyoyu tuvaleti temizlerim banyo yaptıktan sonra
Ben KPSS modumu açtım bugün, depresyondan ve gezmelerden dolayı 2 gündür çalışmıyordum 😆 1 ay da evde yokum İstanbul’a gidiyorum ailemin yanına bugün coğrafya,tarih,türkçe,vatandaşlık her dersten 3’er ders çözüp tekrar ettim.
Kıçımı kaldırırsam diğer işlerimi hallederken bir yandan da kahve keyfi yapacağım 🥰