tembelkiz QueenBahar_ Hrm acil hem uzun ömürlü hem iyi çeken bir kere alıcam gırgır içime sinmiyor günde en az 3 kere gırgır yapıyorum başkasından da ödünç isteyemem ben utanırım süpürgenin kıymetini anladım
tembelkiz Xxx_21 bosh alıcam galiba çevremdende bosh kullananlar memnun ne kadar süredir kullanıyorsun
Xxx_21 tembelkiz 6-7 ay falan oluyor çekim gücü falan da çok iyi bide çift bataryalı biri bitince hemen diğerinden devam ediyorsun size de öneririm yanii
bebek61_ tembelkiz 2 yılı geçti memnunum baya hatta toztorbalı süpürgem vardı Köye çıkardım onu hep dık kullanıyorum
Es07 Philips maraton serisi var bende 2,3 sene önce almıştım güzel çekiyor Ama sen dik süpürge istiyorsun Şarjlı bana dayanmaz diye almadım Dyson bakıyorduk robotu iyiki almışım Hayatımı kolaylaştırıyor
QueenBahar_ vanilya_kokusu_ dikey bendeki evde 2 tane süpürgem var ben onu kullanıyorum süper çekiyor 🤣
babyyyytwo tembelkiz Dyson v15 kullanıyorum çök memnunum sadece ağır biraz ama kullandıkça alışıyorsun robotta var roborock marka süper insanın işini kolaylaştırıyor
psymom2 Ben 3+1 tüm evi süpürüyorum bi seneyi geçkin dysonumun performansı azalmadı. Mükemmel çekiyor dyson imkan varsa tavsiye ederim