tembelkiz Kızlar süpürgem bozuldu süpürge almam lazım 2 gündür gırgırla idare ediyorum ama çok acil süpürge almam lazım karar veremedim dikey şarjlı istiyorum uzun ömürlü çekiş gücü güzel bunu alıp memnun kalırsın dediğiniz süpürgeleri üstüme fırlatın
selma128 tembelkiz valla fantomdan daha iyi çeken gormedim girgir diye geciyor ama dysonumda var gen5 deteck absolute bide bi boka yaramiyor😂😂😂
papatyakokulugece tembelkiz Dyson arıza veriyor sürekli diye duyuyorum sen bilirsin Bosch güzel ömür süresi kullanıma bağlı temiz kullanırsan uzun ömürlü olur
tembelkiz papatyakokulugece yaa kullananlar hep memnun sanki bende bu v16 piston animale baktım yorumlarda iyidi arızayla uğraşamam ben yedek süpürgem yok gırgıra kaldım içime sinmiyor günde 3 tur gırgır yapıyorum
selma128 Dysonun iyi yani basliklari yatak alti koltuk altlarini supurmek icin aparatlari isigi baska bsy yok cekim gucu zayif sarji cabuk bitiyor sarjli alirsan uzun gidecek bsy almalisin derin temizlikte dyson yari yolda birakiyor fantomla devam ediyorm
tembelkiz selma128 işte uzun ömürlü olanı söyleyin bana kablolu istemiyorum fantom çok duydum ama kullanmadım
tembelkiz Es07 yok aşkım oğlum onu sağ koymaz arkadaşımda var biz gidince saklıyacak yer arıyor garibim
tembelkiz QueenBahar_ Hrm acil hem uzun ömürlü hem iyi çeken bir kere alıcam gırgır içime sinmiyor günde en az 3 kere gırgır yapıyorum başkasından da ödünç isteyemem ben utanırım süpürgenin kıymetini anladım
tembelkiz Xxx_21 bosh alıcam galiba çevremdende bosh kullananlar memnun ne kadar süredir kullanıyorsun