kizinaasikanne Kızlar günaydın 😊 nasılsınız iyisinizdir umarım 🙈 Ben yaklaşık 35 haftalık erkek bebeğe hamileyim 🙈 hala isime karar veremedik. Nadir anlamı da güçlü bir isim arayışındaydık. Eşimle aylar önce izlediğimiz bir çocuk bilgi yarışmasında Okyanus ismine denk geldik hem nadir hem büyük heybetli bir isim hoşumuza gitti ama oğlumuza koymayı düşünmedik ism bulamadığımız için eşim Okyanus koymaktan yana ama bana çok uzun geliyor kısa ve daha anlamlı bir isim arıyordum dün Ahlas ismine denk geldim anlamına falan baktım çok beğendim sizce hangisi kulağa daha hoş geliyor? Hangisinde bastırmalıyım 😁
Havin49_ kizinaasikanne ikiside değil bence başka isimlere bakabilirsin Cnm ama acele et doğrucan kız
tembelkiz kizinaasikanne lütfen kusura bakmayın ama sırf değişik olsun diye yapmayın bunu çocuğunuza okyanus diye isim mi olur 😂( kendi şahsi düşüncemdir bu) ahlas yine daha iyi okyanusa göre
Emlly kizinaasikanne ayyy aynı sorun bizde de var isime hala karar veremedik bende 39 haftadayim bile 😂 benim buldularimi eşim beğenmiyor
kizinaasikanne azra01 kız eşimi ikna edemiyorum 😂 beni bu isim konusu çok yordu aslında Göktuğ veya Tuğrul’a çok yakındım olmuyor ikna napayım 😂😂
kizinaasikanne Havin49_ ayy benim kafam çok karışık kızımda kimse karışmamıştı ve çok rahat koymuştum ismini şimdi herksin bir fikri var 🤦🏻♀️
kizinaasikanne tembelkiz ahlas’ın anlamını aşırı beğendim nadir de kullanılıyormuş ama ikna süreci zor gibi 😂
azra01 kizinaasikanne seni o kadar iyi anlıyorum ki biz daha 26 haftalığız ne söylesem beğenmiyor bir öneride de bulunmuyor napacaz bilmiyorum😂
rnt_ Üzgünüm ama ikisi de kulağa hoş gelmiyor. Ahlas ağızdan zor çıkıyor. Okyanus desen hiç isim gibi değil🫠🫠🫠
DarkLuna kizinaasikanne benim oğlumun ismi birinin Enes birinin Eray bu iki isim de güzeller bence istersen sende düşünebilirsin
kizinaasikanne DarkLuna evet ikisi de güzel isimler Allah isimleriyle yaşatsın 😊 bi teklif ederim bu isim bulma işi ne kadar zormuş 🤦🏻♀️ kızımda hiç böyle olmamıştı 5-6 aylıkken ismi hazırdı bu 8 aylık hala bir şey yok ortada 🤦🏻♀️
DarkLuna kizinaasikanne evet bende seviyorum isimleri hangisi içine siniyorsa onu koy kuzum ama çocuğunun geleceğini de düşün derim benim erkek kardeşime amcamın ismini koydular sonra amcam bizi tanımaz oldu küstü kardseim anne babama kızdı neden bu ismi bana koydunuz diye şimdi değiştirdi ismini ama kimse alışamadı yeni ismine hala eski adıyla seslenenlere sinir oluyor kardeşim o yüzden isim konusu bence çok önemli iyi düşünüp alınması gereken bı karar canim
ikiprensesannesi___ kizinaasikanne acele etmeyin lütfen benim eşim 9 ay boyunca erken😂🤣 diyip durdu isim konusun da doğruduğum gün karar verebildik şükür sizde doğduğu zaman bulursunuz😂
Merve-metin kizinaasikanne okyanus kulağa hoş gelmiyor bence tabi ki karar sizin hiç duyulmamış isim koymak için koymayın ilerde çocuğunuzla okul döneminde akran zorbalığına maruz kalabilir ama isim konusunda acele etmenizde fayda var çok az kalmış doğuma
kizinaasikanne Merve-metin 8 aydır 100 tane isim önerdim yok her isme bir bahane bulundu 🤦🏻♀️ kızımın adı Duru ben koydum ve eşimde bu sefer onun koymasını istiyor kızımınkine karışmadım oğluma ben koyucam diyor güzel isim olsa okeylicem ama bi türlü içime sinmiyor 🤦🏻♀️
kisbebisi kizinaasikanne özür dilerim ama okyanus hic hos gelmiyor ya kulağa ve farkli gorunmek icin konmus gibi olur bence. Ama Ahlas cok hos benim çevremde var bu isim ve soylenisi zor da degil hiç