Mervenin GlsmmKlyn 9. Ayıma gircem 5 kilo aldm 😅 eşim durmadan kavga ediyomdoğuma gidicez hastaneye hamile kim diye sorcaklar ye ye diye zorluyo😄🙈
Esmaky GlsmmKlyn cok sacma konusmus doktor bence bende 45 le kaldm 62 yim suan ptesi dogumum var ama sdace gobek var baska bsy yok yedm bebegime gtmis zaten onemli olanda o ne zayf insanlar var hamile kaliyor doktrn i sekil knusmasj mantksiz 😀
GlsmmKlyn Esmaky hmm bende senin gibi olurum sanırım Bebek iyi olsun yeter 😊 Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin 🙏
Aysunhaner dml33 gidiyor canım. Tek Bebek olarak düşünme . Bebek ortalama 3 / 3 buçuk kilo Bebeğin eşiği - Suyu - kanaman vs 7/8 arası kilo kesin gidiyor. Ben 4. Günü tartılmıştım tam Doğumdan sonra
Hnfvndk GlsmmKlyn bende 42 kiloydum 15. Hafta 47 48 kıloyum. Doktor hamur ısı cok yeme yarm dılım ekmek ye dedı. Ama doymadıgım ıcın yarım ekmek oluyo o 🙈😁 doktor belırlemedıgımız ıcın yıyorum valla ac mı kalayım uyanıyorum sonraa 🤷♀️
GlsmmKlyn Hnfvndk sende zayıf hamile kalmışsın çokta kısıtlamana gerek yok bence ama hızlı kilo almışsın 😊
Mervenin GlsmmKlyn bilinçli hiç bişey yapmadm ama ilk üç ay deli gibi kustum sonra kusmam geçti ama çoğu şeyden tiksindim sadece meyve sebzeyle beslendim ama tamamen istemsiz çok isterdim etimi balığımı eahat yiye bilmek bebeğim için ama kokusuna dahi hala dayanamıyorm 🤮 göbeğimde çok çıkmadı çok kilo almadğm için 😊 ama dediğim gibi bilinçli yaptığm bişey değil bu çok isterdim etimi balığımı yiyim ilaçlardan almak zorunda kalmıyım o vitaminleri😇
Duyguxx GlsmmKlyn ne güzel doktor bana bi kilo bile alma dedi.gebelik zehirlenmesi riskimden dolayı. 105 le hamile kaldım 99 kiloyum 🤫🤫
GlsmmKlyn Duyguxx yaa sağlık söz konusu olunca işler değişir tabi Allah kolaylık versin canım sağlıcakla gelsin bebişlerimiz 🙏
GlsmmKlyn Mervenin bende birçok vitamini destek olarak alıyorum maalesef çok iştahlı bi insan değilim hamilelikte dediğin gibi bende yiyemiyorum o sebepten iğne ilaç vs kullanıyorum
Hnfvndk GlsmmKlyn yıllarca alamıyodum. Sımdı hosuma gttı benı tutabılene ask olsun. D ama 3 ayda 6 kılo 9 ayda oyle olsa 18 kılo yıne benm ıcın ıyı kılo tabı evdekı hesap carsıya uyarsa daha bebek kılo alcak 🙈
Merver GlsmmKlyn allahım keşke doktorum banada öyle dese 😂😂😂 cok şanslısın kısıtlamadan ye gitsin banada en fazla 10 kg alarak doğuma gir ddi 24 haftalık 8 kg aldm bile şimdiden
Gonul35 GlsmmKlyn ben 43 kiloyla gebe kaldim suan 38 haftaligim 55 kiloyum farkli doktorlra gttim hicbri kilo almami istemedi hatta ilk 5 ay doktorum makarna pilav hamurisi tatli cok yeme diye tembihliyordu
ZeynepKurt35 Gonul35 ben 48 kiloyla hamile kaldim 5 aylik hamileyim kilo alamıyorum hicbrisey de yiyemiyorum en son 18 haftalikken gittim doktora 206 gram di bebegım sizce normalmi