Mutlulukgeldi Kizlar 27 haftalık hamileyim hamileligimden bu yana hep jilet kullandım az once agdadan geldim tüm cesaretimi topladım ve kuaförce başladı almaya abartilacak bisey yok bence 6 aydır jiletle almama rağmen ben daha çok acır sanmistim sohbetle geçti hemn zamn 10 dakka flan sürdü yanı korkupta gidemeyen kizlar korkmayın acısı bi sinek ısırığı kadar 😀😀
DlstM Mutlulukgeldi ağda en temizi tabiki ama çok acıyo işkence ya ama genede gitcm tabikide devam 🤣🤣🤣😐😐🤔
EbrarCansu Mutlulukgeldi Ben hep ağda yaptırıyorum valla 😄 pazartesi doğum için yaptiracagim çarşamba nasipse prensesim kollarimdaaaa😍😚
ebru23 Mutlulukgeldi ben 8. aydayim 34de hala kendim temizleyebiliyorum zaten her yerim inceldi eldivenle bende bi deniyim. jiletlw aliyorum 8 aydir hic kalinlasmadi
Tombikis96 Bende 8 bucuk ay oldu 4 yada 5 aydır jiletle alıyordum 2 gün önce eldivenle almayı denedim ve biraz acı çok fazla terleme sonucunda başarıya ulaştım 😄acır diye tahmin ediyordum ama çok fazla acımadi
Tombikis96 Mutlulukgeldi aynen canı tatlı olanlar çok acıyor diyor ben nerdeyse herseyi denedim bekarligimda jiletten eldivene eldivenden ağda ya kuaföre bile gittim ama kuaförde utancımdan zor kötek yaptiriyordum 😂
Ahsen1625 Ilk aylar kendim aldim 4.ay zorlanmistm..5.aya girmk uzereyim ..artik sanirm agdayl kendim alamiycm
Mutlulukgeldi DlstM kuaförce bile iyi dayaniyon dedi bana o benden dhaa cok korkuyordu bebek gelmesinmi diyo😂
DlstM Mutlulukgeldi yani beleimyrm sonuöta bu işi biliyosunz çok acı veriyo isterse eli çok çok haff olsn 🤣😂😂😂😂
Tuce26 Valla ben epilasyon yaptırmıstım bitmişti ama hormonlardan kaynaklı tekrar cıkıyor gibi bakalım ben nabıcam 🤣
DlstM Tuce26 aynn doğumdan sonra kısmetse kesinlikle lazere giidcm gerektn ağda çok temz ama bna her ay işkence 2buçk üç haftadan sonra çokıuo zatn ama epilasyonda kesin çözm olmuyo bzn Diye duydm
Tuce26 DlstM valla oluyor benim 8 9 seansta bitti . Büyük rahatlık her acıdan ben agdada acıdıgının yarısı epilasyonda acımadı bosuna korkup gitmemişim onca zaman
Tuce26 DlstM bende cıkıyor su an ama öyle kıl heryerde değil tek tük bazı yerlerde oda normal cıkanlar hıc cıkmayan köklerdekiler öldürdükleri cıkmıyor