Gamzebz tembelkiz hah o cesaret varya geldiği anda kendinizi bi odaya kitleyin çıkmayın ordan sakın o cesaret tehlikeli 😁😁
Gamzebz sema3346 korkmayın ikinci daha kolay büyüyor ilkinde tecrübesiz olmak çok zorluyor demişti dersiniz 🥰🥰
Gamzebz askkadnn bebek kokusu özleniyor evet böyle minik minik oluyorlar falan ama sonra silkelenip bi kendime geliyorum 😁
Deleted33000 Gamzebz benim ikinci çocuğum 10 yaşına gelince üçüncüyü doğurdum canim evim yeniden bebek koktu mis gibi evin her yerinden yine oyuncak çıkıyor tatlı bı koşturmaca var aksma kadar bide bu ara diş çıkarıyor sorma
Gamzebz Deleted33000 ayy diş dönemi Allah yardımcınız olsun kolayca hemencecik çıkarsın inşallah yeniden başa sarmak beni bu düşündürüyor
gvnrzz Gamzebz oglum 3 yasında yedigim ayazı da hala unutturmadı valla. Gümbür gümbür 3 yas sendromlarını yasıyoruz. Ama 17 haftalık hamileyim hahaha saglık olsun bir sekilde büyüyorlar su gibi geciyor seneler 🥰
Deleted33000 Gamzebz iyi düşün canım ilk çocuk kaç yaşında araya çok yaş koyma bence daha çok zorlanirsin
sema3346 merveasd kazayla değil ikilemdeydim doğum kontrol hapını bıraktım 4 ay sonra hamile kaldım eşim de istiyordu ben kararsizdim sonra dedim ilerde bı kardeş yapmadım diye pisman olur muyum düşüncesi sardı yaşım da 35 olur mu olmaz mı derken oldu
Ftm7 Gamzebz yaa kızım şu an çok sıkılıyor telefon tv vermemeye çalışıyorum apartmanda böyle büyütmek çok zor😕 iki çocuk birlikte oynar diye hayaller kurmuştum 😅
zuloss Gamzebz yediğim ayazı unutup ikinciye gebeyim ama çok büyük konuşmayayım ama artık çocuk getirmek istemiyorum. Rabbim sen evlatlarıma sağlıklı bir ömür ver hayırlısıyla isteyen herkese nasip et 😀
Gamzebz zuloss sağlıkla al canım kucağına şimdi hamilesin ya düşünmezsin tabi bi doğur büyüt bebek özlersen o zaman görüşelim bak bu konuyu 😁😁
arzucagil Gamzebz unutmadım aklımda ama kızıma haksızlık etmek istemedim kardeş çok önemli.bide doktor kontrolünde amh çok düşük çıktı son şansınız bi iki ay deneyin sonra tedaviye başlayalım denince kurt yediği ayazı göze aldı 🫡7 haftalık hamileyim
Gamzebz arzucagil sağlıkla kucağınıza alın inşallah kardeş çok güzel bişey haklısınız tabiki ama 3. 4. Kardeşler nasıl oluyor acaba işte orası karmaşık bende 😁