ayseguldm happyomer 7+0 dayım. Mide bulantısı halsizlik tavan. İlk hamileliğimde kusmam da vardı bunda kusmam yok çok şükür ama bir tane 18 aylık bebeyle sürünmek daha zor. İlkinde 15. Haftada kesilmişti. Sayılı gün çabuk geçer ümidiyle bakcaz bakalım
sultandnc 8+6 dan selamlar, benim bulantım 6+2 de bir başladı 4 gün boyunca dedim ki bu neeeeymiiş beeeee. 4 günün sonunda biraz azaldı. şuan özellikle sabahları ve karnım acıkınca hemen bulanıyor 🤓
fatmaa51 happyomer benim eşimde cok temizdir banyoda kullandigi sabun bile rahatsiz ediyor beni degistur diyorum yazık oda çaresiz bakıyor yüzüme😂 hamilelik hormonlari alt üst etti
happyomer pengumommy size de çok geçmiş olsun bel ağrısına yapılacak bişi yok da dişe bir çözüm yok mu
pengumommy happyomer ilk trimester olduğum için yaptırmak sakıncalı olabiliyormuş yine de endonti ile görüşün dediler ama randevu de bulamıyorum
vanilya_kokusu_ happyomer o günlere göre daha iyi mide yanması var sırt ağrısı az kaldı doğuma sabrediyorum bir şekilde 32+5 im 38 de Sezeryan olacam inşallah
happyomer serpilkara 6 da başlıyor genellikle zaten inşallah uzun sürmez ya da bazı hamileler gibi her gün olmaz
sevacano happyomer happyomer Bulantı kusma zayiflamayan bir vucudum var -2 gördüm ama 4.aydan sonra daha iyi oluyor bulanti var kusma yok ama bana sorsalar 1,2,3. Trimestr hangisi zor deseler bence 1ve 3 ama en çok 3 .3ü görünce 1. Ye şükrediyorsun yani ben de oyle oldu herkesin bünyesi farkli
happyomer sevacano aynen öyle ilk gebelikte beni son trimester zorlamadı mesela yine ilk beş ay kusma olmuştu 10 kg vermiştim tiroit problemim vardı o zaman gebelik tetiklemiş o yüzden aşırı derecede kusma oluyormuş aşırı derecede koku hassasiyeti yoktu ama aşırı derecede kusuyordum beş ay geçtikten sonra doğum yapınca yedek herhangi bir sorun yaşamamıştım inşallah bu kusma ilk trimesterda diye düşünüyorum
Gks_01 happyomer mide bulantısı, koku hassasiyeti , sürekli uyuma isteği bunlar aşırı vardı dediğiniz gibi eşimin nefes kokusu bile değişik gelmeye başlamıştı halbuki her zamanki hali 🤣 2. Trimesterde azaldı çok şükür hepsi
happyomer Gks_01 o günleri iple çekiyorum 2-3 güne bir nevresim değiştirirdim şimdi her gün değiştiriyorum adamın bütün kokusu her yere siniyor sanki😂😂😂🫣
Gks_01 happyomer ay çok kötü bir durum gerçekten sizi anlıyorum eşime üzülmesin diye çaktırmamaya çalışıyordum ama şükür ki geçiyor 😅