happyomer 8+1 olduk bugün, yemek yiyemiyorum Duş almak bile zor geliyor sanki birileri üzerimde oturuyor gibi bir ağırlık sizde durumlar nasıl İlk gebelikte olmamıştı ama kocam çok kokuyor sanki çok dikkatlidir eve gelince ilk işi duş almaktır ama kokuyor
gulseren844_ happyomer Öncelikle rabbim kolaylik versin umarım hep beraber kolaylıkla atlatırız❤️🤲 Bizde bugün 5+2 olduk hiç mide bulantısı kusma yaşamadım sizde 5 haftalıkken durumlar nasıldı açıklar mısınız???
dilosunuz happyomer @10gün duş almadigimi biliyorum o koku ay o günler çok zor evin duvari bile kokar mi kokuyodu 🙂↕️büyüdükçe biraz azalıyor ama bitmiyor yani bende öyle oldu umarım sizde geçer
vanilya_kokusu_ happyomer ilk trimester benjm için ölüm gibiydi kocamdan bile midem bulanıyor du şampaun parfüm evimden midem bulanıyor du Allahim o gunelero asla unutmuyorum 😫😭😭kusmaktan dünyadan kopmuştum
ayseguldm happyomer 7+0 dayım. Mide bulantısı halsizlik tavan. İlk hamileliğimde kusmam da vardı bunda kusmam yok çok şükür ama bir tane 18 aylık bebeyle sürünmek daha zor. İlkinde 15. Haftada kesilmişti. Sayılı gün çabuk geçer ümidiyle bakcaz bakalım
happyomer gulseren844_ Ay hepimize inşallah 5. Haftada yoğun halsizlik vardi küçük küçük batmalar vardı kusma korkusundan 5. Haftayı yiyebileceğim tüm sağlıklı şeyleri sık sık az az yemeye çalıştım koku hassasiyeti tam 6. Haftada başladı ardından bulantı vesaire eklendi
syma1234 gulseren844_ 7. haftanın başına kadar çok güzeldi herşey. Ara sıra batmalar oluyodu kasıkta sadece bi de uyku. Şimdi sürekli bulantı. Bugün bulantım yok diye 3 günlük yedim resmen
gulseren844_ happyomer kusma ve mide bulantısız bir gebelik yaşamamizi dilerim ama tedirginlik herkeste var tabi
gulseren844_ Çevremizde herkes gebeliğe dair öyle şeyler yaşayıp anlatıyorlar ki beş haftalık gebeyim mide bulantısı kusma yaşamadigim icin bı tuhaf hissediyorum 🫠
serpilkara gulseren844_ 6.haftada başlıyor bnde de 5. Haftada bisy yoktu bnde diyordum ben nasıl hamileyim
happyomer dilosunuz ay inşallah geçer ev ağız kokuyor sanki açken birinin ağzı kokusu gelir ya burnunuza konuşur öyle gibi
gulseren844_ Her hamilelik bir değildir, çevrenizde hiç kusmadan zorlanmadan hamilelik yaşayan var midir acaba
happyomer gulseren844_ benim çevremde ilk gebelikte de şimdi de zorlanan görmedim sinirimden ağlardım herkes ne güzel yiyebiliyor ben niye yiyemiyorum diye
serpilkara gulseren844_ vala bilmiyorum 6+4 bizimki 2 gündür sabahları istifa ediyorum 5 haftaliklen yoktu
pengumommy Günüm günümü tutmuyor 8+2 yım diş sıkıntısı çekiyorum belim bacağıma çok kötü ağrı vuruyor ara ara mide bulantım baş dönmem oluyor
happyomer pengumommy size de çok geçmiş olsun bel ağrısına yapılacak bişi yok da dişe bir çözüm yok mu
selinimrek Ayy bende 8+3 oldum artık benimde midem fena 7.haftamda başladı. Yemek yapamıyorum ev süpürmek bile zor. Salçalı yemeklerden soğudum. Allah kolaylık versin sağlıkla inşallah 💕
happyomer serpilkara 6 da başlıyor genellikle zaten inşallah uzun sürmez ya da bazı hamileler gibi her gün olmaz