prensannesssii Kızlar bu durumu yaşayanınız var mı acaba benim plt değerim geçen 20 gün önce 112 bindi bugün tahlil yaptım 99 bin e düşmüş çok korkuyor ve tedirginim altında yatan bişi mi var diye yaşayan yazsın lütfen 😢😢
kodakbebek prensannesssii size tavsiyem kadın doğum dışında bir endokrin doktoruda görsün derim yıllar önce bu yüzden tedavi görüp 10 gün hastenede yatmıştım kan pıhtılaşmıyor
rege0119 prensannesssii bence bir hematoloji doktoruna gözükün onun alanıdır . Daha iyi ilgilenir . Çok geçmiş olsun.
senemtolga prensannesssii 90 lari gördüm bende en son valla perinatoloji doktorumun özeni sayesinde hematoloji takip etsin dedi yazi yazdi. 19 nda randevum var bakalim ne diyecekler. Dün annem kan sekerimi bi olcelim dedi parmagimi deldi kanim su gibydi mübarek zaten. Hayirlisi olsun inşallah herkes için
Edosgebos67 prensannesssii bişey olmaz benim 1 e düştü hamilelikte. İlaç tedavileriyle ilerledik 3 ay yattım. 72 ile girdim sezeryana. Bişey olmuyor korkmayın. Herşeyin çözümü var
prensannesssii kodakbebek peki herhangi bir şey çıktı Allah korusun herhangi bir hastalık yoksa gebelikten dolayı mı oldu
kodakbebek prensannesssii kan prensannesssii bu değerde nişey olacağını sanmıyorum ama hamilelikten dokayıda olabilir kan sulandırıcı kullanıyorsanız oda yapar ama mutlaka bir doktora görünün derim
prensannesssii senemtolga senemtolga Allah’ın izniyle bişi olmaz durumu sağ salim atlatırız herhangi kötü bir hastalıkla karşılaşmayız yarabbi aminnnnn🤲🤲🤲🤲
prensannesssii senemtolga daha önce yatışınız yapılırken herhangi bir şey çıkmadı peki size sebebi nedir dediler mi acaba
senemtolga Ki birde sezaryen olacağım bu durum ne derece etkiliyor. Ne durumda olurum bilmiyorum çok tedirginim.
senemtolga prensannesssii amin inşallah ya diger 2 gebeligimde de böyle bir durum hic olmadi. Iste simdi 19 nda randevum var hematoloji de bakalim sebebi asli astari nedir ne gerekir öğreneceğim ayrintili şekilde.
prensannesssii Edosgebos67 hadi inşallah rabbim yar ve yardımcımız olsun gebe olunca daha hassas oluyor insan peki sonradan toparladı mı sizin değer yada herhangi bir rahatsızlık çıktı mı Allah korusun
prensannesssii kodakbebek yok ka sulandırıcı kullanmıyorum ilk defa böyle bişi oluyor düzenli tahlil veren biriyim bakalım toparlamasa gidecem Allah’ın izniyle
Edosgebos67 prensannesssii hemen topaelanmıyor maalesef kalıcı da olabiliyor. Çünkü benim çok düştü. Sizin ben gibi değil çok şükür. Sizin geçici
prensannesssii kodakbebek gidecem zaten canm inşallah bişi çıkmaz rabbim bütün gebelere bebeklerine sağlık sıhhat versin inşallah 🙏
prensannesssii Edosgebos67 inşallah geçidir bizde bebeklerimizde sağlıklı bir şekilde bu süreci bitiririz 🤲
Edosgebos67 prensannesssii senin 20 günde az bişey düşmüş benim 20 günde 1 e düşüyordu sen düşün. Senin geçici bişey gebelikten olmuş. Sen rahat ol
prensannesssii Edosgebos67 inşallah canm Allah’ın izniyle valla çok korktum kaynım dahiliye uzmanı oda stresten ve gebeliktedir dedi ama tabi dikkat etmek lazım