Mervezngn Senayerva benim ikinci gebeliğim 11. Haftadayım sanırım hissetmeye başladım sürekli olmuyorda genelde yemekten sonra doktorun ultrasonla baktığı yer titriyor sanki içten içe kıpırtı var. Gazdır heralde erken daha diyorum ama bebişte olabilir 😄
Mervezngn DamLaaaa35 10 haftalıkken doktora gittim ellerini gösterdi bacaklarıda burdan cıkıcak dedi o an anlamadım eve gelince aklıma takıldı nasıl daha bacakları çıkmadı kötü bi durum mu var acaba diye 😂 demek şimdi oluşuyormuş
Dilarakaan Senayerva Mümkün değil onun şuan sadece kalbi var iskelet bile yok henüz tohum olarak düşün annesi 20.haftada anca başlıyo 😇
Zeynpatak Merveihsan42 sok oldum ben de 28 gorunce . Aynen 19 da az az hissetmeye baslamistim ben de 9 cok erken
Merveihsan42 Zeynpatak aynen bende şu anda öyleyim az az kendimi dinlersem günde bir iki kere hissediyorum 😊
Didemocak Senayerva canım belki gazdır çünkü ben 16 haftaligim aynı tekme gibi böyle küçük küçük ağrılar oluyordu gazmis 😁😁
Nazciimm Senayerva gazdır o canım. Ben de öyleydim 18. Haftamda öyle bi hareket ettiki evet bu bebek dedim. O hareketi ayırt edebiliyosun. Acaba gaz mı yoksa bebek mi deniyorsun 🥰🥰