berrintorunkarabay Kesinlikle öyle düşünsenize şekeri olanlar bir anda saf şeker tüketiyor komalik olur insan o yüzden şeker çikan gebeler hep fenalaşıyor ben normal beslenmemde 200 çikiyorsa düşündüm araşdirdim 400,500leri gorurdum ve Allah korusun ölüme kadar yolu var bu işin şakasi yok. Doktorumu çok seviyorum memnunum da ama bana kesinlikle yapmalısın ki bilelim var mı yok mu diyince ben şok zaten gebelik şekeri olmayan birinin 200leri gormesi normal değil arkadaşlar ,örneğin bir cangayi sen de ye bende sense şeker yoksa şeker yüksek çikmaz ama bense varsa hemen fırlar doktporla ters düşmemek adina çok bu konuda konuşmadim ama kesinlikle yaptirmayacağimi da belirtdim o an benim başima bir şey gelseydi bunun sorumlusunu o olacakti ama elimden birnşey gelmeyecekti ki gelsede her şey için geç olurdu . Demem o ki yeni tıbba güvenim yok ama bu tarz hastaliklar da hafife alinmamali kesinlikle o yüzden herkes araşdirip bilinçlenmesi gerekiyor hayat artik o kadar kalabalik oldu ki herkese prosedur gederği yaptiriyorlar kisa sonuç gormeleri için ama ben doğru bulmuyorum . Ailem de şeker yok zaten bu aileyle alakali bir durum değil ..