Muilcan Kızlar 1 haftam kaldı her an kızım gelebilir Mersin’de doğum yapan anneler var mı ücreti ne kadar ? Ben şehir hastanesine gidiyorum ama doğumumu özelde düşünüyorum ücretler hakkında bilgisi olan var mı
Nryseda Muilcan bende Yenişehir hastanesinde holdun beye gidiyorum. Formun orda. Normal doğum olacak 1.400 e anlaştık. Güzel ilgili bir hastane. Holdun canova
Kuzusarmasi Muilcan forum yaşama gidiyorum canım nejla gültekin çok ilgili güler yüzlü tavsiye ederim sigortalı 1300 normal epidural farketmiyo ben genel anestezi alacam sigortasız olduğum için 2600
gizemiboergn Muilcan canim akademi hastanesine gidiyorum ben ozele sezeryan 1400 normal dogum 1700 epiduralli
meryem3333 Su hastanesi dilek Şahin Özdemir tavsiye ederim canım bnm doktorum eminim çok memnun kalacaksın gidersen Instagram'da da takip edeblirsin doktoru 1500 TL civarı dogum ücreti SGKlilara
meryem3333 Nryseda evet biliyorum o doktoru arkadaşımda onda doğum yaptı ama dilek hanım çok çok iyi hastalarina çok ilgili bn çok memnunum
Sevim07 meryem3333 arzu doruğa gidiyorum. Bi ksc hastane ile anlaşmalı ben 3.000 e anlaştım. Normal doğum icin
meryem3333 Sevim07 Arzu hocaya bende gittim memnun kalmadm dilek hnma geçtim çok memnunum benm kardesimde arzu hocada dogum yaptı Ortadoğu'da 2800 e yaptı
Kubrass Sevim07 merhaba muayeneye gittiniz mi memnun musunuz arzu hanımdan benimki riskli gebelik gitmek istiyorum ama kararsızım suan perinatoloji bölümüne gidiyorum ama eğer haftasına gelirse orda yapmak istemiyorum
Nryseda Kuzusarmasi canım bana form yaşam normal doğum için 1.500 dediler. Epudural istersen de 300 ekstra dediler
slmynsbkm gizemiboergn ben de akademiye gidiyorum da bana doktorunuzla görüşün dediler daha konuşmadım fiyat 35 haftalik olduk. normal ve sezeryan 1400 epidural istersek 1700 mu oluyor acaba. bide bu ucrete neler dahil yanimizda kac kisi refakat edebiliyor