hemsut ecemk94 evet, doktorum ekstra çağırmayinca ben de akıl edemedim, bundan sonra zaten yakında benim de sizin gibi 2 haftada bir e düşer, o zaman bu şekilde yapabilirim
hemsut ecemk94 teşekkür ederim iyiyim şükür ben de, nasil gidiyor randevularınız, sıklığı değişti mi, kac haftalık oldunuz
ecemk94 ecemk94 37+2 olduk. 34.haftadan sonra haftada bire düştü kontroller 34,35,36,37 haftada gittik hep. Perşembe günü tekrar kontrolümüz var
ecemk94 hemsut farkında değilim kendimi cevaplamışım😂 saat geçti artık 37+3 olduk. 34.haftadan sonra haftada bire düştü kontroller 34,35,36,37 haftada gittik hep. Perşembe günü tekrar kontrolümüz var. Siz ne durumdasınız nasıl gidiyor
hemsut ecemk94 maşallah :) 32.haftaya girdim ben de, calisabilir raporu almak için gideceğim yarın, bakalım randevu sıklığı veya nst ile ilgili bisey demedi Henuz Çağdaş Hoca, 34.haftadan sonra haftada bir kontrol cok olmamış mi bana cok gibi geldi de
hemsut ecemk94 anladım :) ben de etrafımdan duyduklarım yüzünden öyle dedim, inanın bildiğimden degil , her randevuda nst ye giriyor musunuz
hemsut ecemk94 maşallah, vajinal mi oldu sezaryen mi acaba, bana da doğum korkusu gelmeye başladı da, vajinal de istiyorum ama yapmam gereken bisey var mi hiç bilmiyorum, tavsiyeniz varsa almak isterim
ecemk94 hemsut ben sezaryen doğum yaptım. Vajinal doğum hakkında hiç bir fikrim yok o yüzden yorum yapmam doğru olmaz 😊