hemsut Bursa medicalpark dr çağdaş ozdemir takıpliyim, bu hastanede dogum yapan ya da çağdaş bey in hastası olan varsa yazabilir miii
hemsut Benim de 26 , 30 da gidicem bi sonraki randevuya rutin, sizin sıklık nasil, ne zaman daha sık çağıracak acaba merak ediyorum, nst falan nasil olacak
ecemk94 hemsut her hafta değişiyor açıkçası sıklık aralığı ama genellikle 3-4 haftada bir çağırıyor. yarın 32.haftam başlıyor ilk nst ye başlıyoruz
hemsut ecemk94 öyle mi,erken gibi geldi 32.hafta, acaba kac haftada bir nst ye çağıracak onunla ilgili bir sey dedi mi
ecemk94 hemsut güncelleme yapıyorum. muayene saatinizden yarım saat önce hastanede bulunmanız gerekiyor. Kaydınızı açtırıp doktorla görüşüyorsunuz doktorun asistani NST kaydınızı açıyor sonra bankodan tekrar onaylatıyorsunuz. NST odasında zaten hemşire herşeyi hazırlıyor size sadece uzanmak kalıyor. Ne kadar sürdü emin değilim ama yarım saati geçmemiştir. Belki o kadar bile değildir. O sırada size doğum ve sonrası için bilgi veriyor. Sonrasında tekrar doktorunuza gidiyorsunuz ve rutin kontrollerinizi yapıyor. NST raporunuza vs bakıyor. Bugünlük böyleydi 😊
ecemk94 hemsut bir sonraki randevum 2 hafta sonra. Ama nst olucak mı onu bilmiyorum. Ben olur diye tahmin ediyorum
ecemk94 hemsut 10 günü aştığı için kontrol muayenesi geçmiş oluyor maalesef. Ama doktorum başından beri muayene ve 10 gün içinde de kontrolleride kullandırıyor. Bugünkü kontrol muayenesiydi mesela
hemsut ecemk94 anladim , benim de doğum paketi ama çoğunu kullanmadım, 2 haftada bir kontrol için de, bi hafta c tesi, diğer hafta p.tesi gidilse yetişiyor aslında kontrol muayenesine
gulcemalnur ecemk94 merhabalar doğum paketi için ne kadara anlaştınız acaba? ben de düşünüyorum o yüzden soruyorum