Şehriye çorbası (çorba sonradan alakasız eklenmiş oldu gerek yoktu kalmasın diye içtik 🤭) kuru sebzeli bulgur pilavı, fırında kıymalı sebze oturtma, portakallı pırasa, cacık, salata.. böyle yazınca çok kalabalık geldi bana biz bira kalabalık besleniyoruz sanırım, tek ya da iki çeşit kurması toplaması da yemesi de daha pratik oluyor gibi geliyor imreniyorum ama bizim alışkanlığımız da böyle oturdu gibi oldu .. bazen et ağırlıklı bazen etten sıkılıp tamamen zeytinyağlı bazen hem sebze hem et içeren menülerimiz oluyor, çok yağlı ya da karbonhidrat ağırlıklı olmadığından genelde dengeli ve sağlıklı besleniyoruz sanırım, ama anneme gidersek yağlı kayınvalideme gidersek hamurlu dışarda yersek de daha sağlıksız oluyor tabi, yine de minimuma indirmeye çalışıyoruz evdeki yemeklerin tadı huzuru bereketi bizbize soframızın keyfi hiçbir yerde yok gibi geliyor .. ilk kızıma hamileliğimden itibaren paketli gıdayı hazır yemeyi tatlıyı vs sağlıksız beslenmeyi çok çok azalttım bebeğin gelişimi için sonra emzirme döneminde süt besleyici kaliteli olsun diye sonra o da yiyor örnek olalım derken derken az çok bir sağlıklı beslenme alışkanlığımız oturmuş oldu şükür bu gebelikte çok zorlanmadım.. ilkinde gece hazır noodleee ama çok zararlıymış Allahım napıcam diye ağlayarak uykudan uyandığımı hatırlıyorum hala öğrenci ayarındaydım .. 😅