Gzde_defne benimminikbebegimm valla ben ekmek arası yapmayı düşünüyorum eşimde büyük ihtimal lavaşa sarar 😀ayranla bildiğin ekmek arası döner ayran işte 😁
gvnrzz benimminikbebegimm her zamanki beslenmeme devam ediyorum acıkcası özellikle dikkat ettigim bişey yok. Sebze de var et de fast food da. Canım ne cekerse ☺️
benimminikbebegimm gvnrzz ayy en güzelii evet hepsi dengeli şekilde fazla da kasmadan beslenmek en doğrusu böyle sanırım🤗
kedimekim Benim kahvaltılarım daha sağlıklı geçiyor kahvaltı yapmayı seviyorum ama akşam hiç yemek yiyesim gelmiyor tavuk et tüketmeye çalışıyorum bu sıralar sebze hiç yemedim nerdeyse hiç canım istemiyor salata bile yiyesim gelmiyor
gizemturgutt Aslında sizde nasıl durum bilmiyorum ama gün içinde bir şekilde sağlıklı beslenme konusunu idare edebiliyorum fakat akşam olduğunda çay yanına tatlı bir şeyler acayip canım istiyor o olmasa keşke herşey daha iyi olabilir 😂
benimminikbebegimm gizemturgutt ahahah yalnız değilsin merak etme bende de normal zamanda da hep kahvaltımı güzel sağlıklı yaparım sonra noluyorsa akşama doğru durumlar değişiyor😂😂
benimminikbebegimm hd_d ayy bakalimm ilerleyen süreçlerde neler olucak görücez darısıı başıma eheheh🙈 yedim gitti valla ohh yarasın bebişe😂❤️
hd_d benimminikbebegimm ohh iyi yapmssinn sifa olsun sanada onada gönlünce bir hamilelik geçirmen dileğiyle 🫂🫶
benimminikbebegimm hd_d yaa çok teşekkürlerr amiin inşallah aynı dilekleri senin için bende gönülden diliyorumm🫂🤗❤️