rumeysakulg selcankck benimde aynı bende de mide bulantısı yok sadece arada ağzıma acı su geliyor kasık ağrısı oluyor o kadar Dün kalp atışını duydum çok şükür
selcankck rumeysakulg evet bende de öyle oluyor kramp ve sancı giriyor arada karnıma inşallah bende Salı günü gideceğim güzel haberler alırım
selcankck melismersin gerçekten mi bende de arada mide yanması gibi ara ara midem kötü oluyor o kadar ama bulantı koku hassasiyeti yok
melismersin selcankck iştahımda gayet açık. Hatta ilk 16 hafta 6 kilo bile aldım. 1 bucuk haftadır diyetteyim kilo bile veriyorum kendi isteğimle 😅bebişimle aramız açık o yüzden çikolata tatlı aburcubur vermiyorum diye 😂😂😂
1905_1 yelizguner 8. Haftada duyanlar oldu hatta emin olmak icin doktorlardan 10. haftayı bekleyelim öyle gelin diyenler var. Allah’ın izniyle duyacaksiniz, dualarım sizinle🌸
melegim91 selcankck Herkesin bünyesinde farklı canım mesela benim hamileliğimde de mide bulantısı hiç olmaz ama bende aşırı uyku yapıyor hormonlar
yagmuryig selcankck oğlumda bende öyleydim etten başka bırsey asermezdım gene hamıleyım bunda kusuyorum mıdem bulanıo