AdaKaranfili İlkini 5 haftada. İkinciyi 10 haftalık. Üçüncüyü çok kişi bilmiyor. Eşim annem kardesim biliyor. 9 hafta olucam iki gün sonra. İkili tarama civarı söyleriz herhalde.
bezelyemm busra171717 ilk çocuğumda öğrenir öğrenmez aileme söyledim . İkincide geç öğrendim yani simir için gittim kalp atışı duydum az daha beklesem cinsiyetle donucektim eve 😂 varlığına ve kızım olacağına henüz ben ve çevrem inanamiyor 3 hafta içinde gelişti hersey 😂
eyllgrl 7 haftalıkken herkese duyurdum ve nedense o hafta bebeğimin kalbi durmuştu ben 10 haftalıkken öğrendim şimdi ise çok yakınlarım hariç kimse bilmiyor kimin nazarı değer bilinmez bence söylenmemesi lazım. O bebeğimi nazardan kaybettiğimi düşünüyorum
sedovichh 11 haftalığım ama kimseye söylemedik sadece 6. Haftada düşük riski olunca eşimin iş yerindeki Bi kaç kişiye söyledik izin alması için. 16 ya da 20. Haftayı bekliyoruz söylemek için 😅 neyseki gebelik öncesi de göbeğim olduğu için kimse anlamıyor 😂
cnans kahvekedi Bence de söylemeyin benim eşim söyledi hemen ondan sonra sürekli kanamalarım oldu hastaneden çıkmadık düşük riskim oldu şu anda bile evde yatıyorum hep annesi sağolsun herkese yaymış resmen söyleme dememize rağmen herkese söyledi malesef
kahvekedi cnans benım kaynanamla kayınpederimde öyle ağızlarını yutamazlar iyi kötü herşeyimizi yayarlar o yüzden niyetim yok.
Belinayyy0112 Ben ikinci hamileliğimi test yapar yapmaz sevdiklerimle paylaştım ve çok ciddi komplikasyonlarla karşılaştım nazarı iliklerime kadar hissettim kürtaj oldum ve tekrar hamilelik olursa hiç kimseye söylemeyi düşünmüyorum iyi bakan var kötü bakan var
busrabilginc busra171717 ben daha 6 haftalığım eşimle ikimizden başka kimse bilmiyor 10 12 haftaya kadar da kimseyi söylemeye düşünmüyorum
[silindi] testin ertesi sabahı ultrasonda doktor keseyi görünce annelerimize söylemiştik şimdi düşününce çok erken olmuş aslında 😄 busra171717
sevacano busra171717 Evde test yaptim hemen annemlere soyledik ama akrabalar bilmiyor şok olucaklar biz kendi akrabalara soyledik 5aylik hamileydim hepsi küsmüş çokta umrumda eşim tarafi küsmiycek ama aa niye sakladiniz derler .😅 Ama ilk bebeğimi kaybettiğim için bilerek akrabalara soylemedik
Mutlu_Bir_Anne3 busra171717 Kalp atışını duyduktan sonra söylemek gerekiyor bence. Biz ilkinde ve ikincisinde öyle yaptık. Arkadaşlara ise en yakınlara 12.haftada, diğerlerine de 16.haftadan sonra.
reys busra171717 söylememe kararı aldıktan 2 saat sonra falan arabaya bebek patiklerini koyup söylemek için yola çıktık 😂
umayanaa busra171717 Ben de daha yeni öğrendim 7 haftalık sanırım ama elimde olsa doğurana kadar kimseye söylemek istemiyorum
gizem0906 15.haftada cinsiyet öğrendiğimde söyledim 23 haftalığım sadece eşimin ailesi ve benim ailem biliyor biri anlamadığı sürece de saklıyoruz
Ervaa2534 senaninannesi_ benimde aynı şekilde oldu bende ilk öğrenir öğrenmez kayınvalidemlere söyledim oda saolsun herkese söyledi cinsiyeti daha doktor 13 haftalıkken sadece tahmin etti dedim onuda herkese söyledi bebeğim erkekti diye cinsiyet erken belli olmuştu oysa sonra bende bebeğimi kaybettim ve o zamandan beri psikolojim duzelmedi her şey güzel gidiyordu 22 haftalık olmuştuk ve kalbi durdu şimdi bende tekrar hamileyim yine hiç kimseye söylemeyin diye tembihledim yine herkese söylemiş yaşadığım acı asla umrunda değil acıma asla saygı duyulmadı hem kaynanam hemde en yakınlarım ablamlar hepsi konuştu herkese yaydılar rabbime emanet ettim bebeğimi benimde şimdi kızım olucak Allah’ın izniyle
senaninannesi_ Ervaa2534 Ervaa2534 aynı kaderi yaşamışız gerçekten benimde kaynanam söyledi herkese eşim 6 kızdan sonra dünyaya gelmiş Kaynanam diyodu zaten herkes oğlumun hayrını ister falan filan ama işte tabiki de herşey nazar değil ama insan pişman oluyor bazen bazı şeylere
nazende17 busra171717 sadece ailelere söylemek istiyorum ama yayılacağına eminim çok üzücü😥 şu an 6+1iz daha söylemedik
simgeylmzz9960 Ay valla bişeyi gizliceksen cidden hiç kimseye söylememen lazım ben sadece yakınlarıma söylemiştim şuan en duymaz dediğim kişiler duymuş ve kimin söylediğini bile bilmiyorum. Sadece ailelere söylemek yeterli bence belli bir aya kadar