busra171717 Aileye hamile olduguzunu ne zaman söylediniz ben kalp atışını duymayı bekliyorum ama bir yandan da paylaşmak için cok sabırsızlanıyorum
senaninannesi_ busra171717 söylemeyin hemen 2 ayı falan geçsin bi tutunsun garibim bebek ben ilkinde söyledim herkese cinsiyetini de duyar duymaz herkese söyleidm erkekti kendim gibi sandım öldü bebeğim hamileliğim çok güzel ilerliyordu güzelleşmiştim toparlanmıştım karnım çok güzeldi dışardan kilolu bebek falan diyorlardı öldü şimdi evden dışarı adım atmıyorum kimse görmesin diye riskliyim bebeğim kız hiç kimseye anlatmıyorum hiç bişey annem bile bana söyleme sus diyor sadece sen iyi ol bebek iyi olsun yat dinlen konuşma diyor bana böyle duyurmayın herşeyi çevrenize
ylnydgd busra171717 ben 5. Haftada keseyi görünce söyledim. Farklı şehirlerde yaşıyoruz işyerinde bir şeye canım sıkılsa hafiften, annem ses tonumdan anlıyor. Bunu anlamaması imkansız olurdu. Üzülsem anneme anlatmayacaksam kime anlatcam ki dedi ve söyledim. Şükür 38 hafta oldu 🙏
Ervaa2534 senaninannesi_ benimde aynı şekilde oldu bende ilk öğrenir öğrenmez kayınvalidemlere söyledim oda saolsun herkese söyledi cinsiyeti daha doktor 13 haftalıkken sadece tahmin etti dedim onuda herkese söyledi bebeğim erkekti diye cinsiyet erken belli olmuştu oysa sonra bende bebeğimi kaybettim ve o zamandan beri psikolojim duzelmedi her şey güzel gidiyordu 22 haftalık olmuştuk ve kalbi durdu şimdi bende tekrar hamileyim yine hiç kimseye söylemeyin diye tembihledim yine herkese söylemiş yaşadığım acı asla umrunda değil acıma asla saygı duyulmadı hem kaynanam hemde en yakınlarım ablamlar hepsi konuştu herkese yaydılar rabbime emanet ettim bebeğimi benimde şimdi kızım olucak Allah’ın izniyle
aysenas senaninannesi_ doğru söylüyorsun bende herkesi kendim gibi bildim paylaşdım bebeğimin erkek olduğunu ve bebeğim öldü şu an yine hamileyim ve kimseye cinsiyetini söylemek istemiyorum
kahvekedi Bende kalp atışını bekliyorum kendi aileme söylemek için. Eşimin ailesine yiç söyleseyesim yok. Hemen yayarlar diye
cnans kahvekedi Bence de söylemeyin benim eşim söyledi hemen ondan sonra sürekli kanamalarım oldu hastaneden çıkmadık düşük riskim oldu şu anda bile evde yatıyorum hep annesi sağolsun herkese yaymış resmen söyleme dememize rağmen herkese söyledi malesef
cylnboran04 busra171717 Benım kese boştu hemen soyledım aıleme ama çevreye soylemedım şuan bıle doğuma 1 ay kaldı çevrem bilmıyor
minikmucizem26 busra171717 12+6 haftalığım arkadaşlarım akrabalarım bilmiyor:)) sadece kndi ailem ve kaynanam biliyor.. ozelikle kaynanam duyurma dedi
edaonyurtttt busra171717 ben de çok erken fark ettim reglime daha 5 gün vardı hemen ertesi gün ailelerimize söyledik çookk heyecanlandık🥹
busra171717 Bu kadar nasıl sabrettiniz 🙂 ben sevdiğinden emin oldugum bütün insanlara hamileyim diye bagırmak istiyorum elbette nazardan cok korkuyorum ama anneme babama söylemek için içim içimi yiyor
buketdeniz19 busra171717 ben ilk bebeğimi herkese söyledim ve kaybettim sonrasında herkesin bebeği sorması çok canımı yakmıştı o yüzden 12. Haftaya kadar kimseye söylememeyi tercih ettik ilk trimesterde kayıplar çok fazla oluyor maalesef
Iremdgn busra171717 bu benim 3.hamileliğim hepsinde kanda çıkınca söyledim ama2.de kürtaj oldum o zaman keşke söylemesem demiştim ama nazardan değil herkese tek tek açıklama yapmak çok zor gelmişti ama akıllanmadım 3.de yine herkese söyledim çok şükür şuan 32 haftalığız
rosesally 12.haftada söyledik, doktorumuza sormuştuk o da ilk 12 hafta en kritik dönemi ne siz kimseye söyleyin ne de alışveriş yapın sadece kendine dikkat et demişti. Alınıp küsenler oldu bizde herkesin gerçek yüzünü görmüş olduk iyi de oldu
melismersin busra171717 ben beta artışım güzel olunca hemen söylemiştim. Ama şimdiki aklım olsa 12 haftalık olmasını beklerdim. Dayanamayıp herkese söylüyorlar 🫣