Selinselinselin Bozonana ben 8 haftalıkken bindim hiç sıkıntı olmadı doktoruma sordum sık uçaga biniyorum diye. O herkesten daha cok güvenli yerde dedi. Gebeliğinde sıkıntı yoksa binilir tabi ki
Sengulkrgz Bozonana ben o haftalarda otobusle 10 saat yol cektim...Bir seyde olmadi sukur...Ucak daha rahat yani ne olabilir ki bence cok korkma yani...Doktoruna yinede sor qma
Myhoney Bozonana tüp bebek tedavisi sonrası evime dönmek için 6. Haftamda bindim.cok sükür bi sorun olmadı.
Mavisannesi Bozonana Ben 12 haftalıkken doktorumunda izniyle bindim bi Sıkıntı olmadı ama xr cihazlarından geçmemek için rapor alırsan bi sorun olmaz
Funfun Hamileliğimin ilk 4 ayında uçuş personeli olarak görevime devam ettim. Riskli gebeliğiniz yoksa rahat rahat binebilirsiniz, yasak diye birşey yok anlayacağınız.
Sengulkrgz Funfun aynen yaa tutturmusler bir yasak lafini....Ben otobusle gittim ucak iptal olunca ve ucak daha rahat yanii ne olacak ki...
Bozonana UcanHamile peki x-ry cihaLarından geçmemem için illa rapor mu olması gerekiyo doktorum şehir dışında şuan. Kan testi sonuçlarımla gitsem 🙈😇
Aysnrplt UcanHamile ben 19. Haftamdayım 1 gün lekelenme yaşadım geçenlerde ve 1 ay sonrası için uçak bileti almıştım. Defalarca uçak yolculuğum oldu ama hamilelikte kötü etki yapar mı tekrar tetikler mi bilmiyorum. Bebek de plesenta da iyiydi kanama görünmedi sadece lekelenme oldu. Yapacağım yolculukta 1 buçuk saat
Funfun Bozonana x-ray cihazı çantalarınızı koyduğunuz cihaz, o cihazdan uzak durmaya çalışın. Ama sizin geçeceğiniz metal dedektörü sadece, o da zararlı değildir, geçebilirsiniz.
Mimoza Bozonana rapora gerel yok ama gecmeden önce mutlaka belirt ben söylemeden pat diye gectim bütün güvenlik görevlileri peşime koşmuştu bombacı sandılar beni herhal😂😂
CerenVarol Yasak falan deil ben sivasta yasiyorum ailem istanbulda.doktorumda istanbulda daha gecen hafta ucakla gittim geldim 6 haftalik hamileyim 33 haftadan sonrasi icin raporla biniliyor ucaga ve doktor izni olmasi gerekiyor
Deletedmom231 Funfun avm de de geçiyoruz çantaları cihaza sokup telefonları metal eşyaları bırakıp geçtiğimiz değil mi o?
Funfun DlstM 28. Haftadan sonra doktor raporu ile uçabilirsiniz, öncesinde hiçbir rapor istemez şirketler. 35.haftadan sonra doktor raporu olsa dahi uçamıyorsunuz. Çoğul gebeliklerde haftalar değişiyor yalnız..
Handegunas Bozonana ben yurt dışına gidip geldim. Hiçbir sorun yok. Hatta otobüs seyahatleri daha sorun oluyor uzun süre oturmak gerektiği için. Hiçbir şey olmaz 🥰🙏🏻