ilknuryvz Kızlar sol kasığıma ara ara ağrı vuruyor bugün öğleden sonradan beri var sizde bu haftalarda yaşadınız mı. Araştırdım rahim büyüyor kaslar geriliyor vs. Diyor?
cerenxertan ilknuryvz cinsiyetiniz nedir genellikle ya enfeksiyondan oluyor yada rahim büyümesinden kanama olmadıgı sürece sıkıntı olmaz diyorlar
blnmyld ilknuryvz Oluyor benim de 20+3 üm bazen geriliyor ve yerimden kalkarken falan ağrı oluyor aralarda
ilknuryvz aysegulozak enfeksiyonum olsa yanmam vs. olur anlarım çok yaşadığım için sanmıyorum şimdi hafifledi gibi.
sineminkooo Benimde kuyruk şokumu kemiğim çok ağrıyor oturamayacak dereceye geliyorum ne yapmam lazım bilmiyorum doktor normal diyor ama anlayamadım 😅🥹
ilknuryvz sineminkooo kemikler doğuma hazırlanıyor diyorlar benimde sol kalçam ve kuyruk sokumum ayakta çok kalırsam yorulursam ağrıyor ve kitlenme durumuna geliyor malesef
rahsan49 sineminkooo merhaba bende 12 haftalık gebeyim benimde kuyruk sokumu ağrısı var benim ilk gebeliğimde kuyruk ağrım vardı erkekti cinsiyeti bunu bilmiyorum normalde kuyruk ağrısı olanlar cinsiyeti erkek oluyormuş
ilknuryvz cerenxertan kanama vs. yok çok şükür erkek dediler 14+5 te yakında kontrolüm var yine soracağım bakalım.
ilknuryvz superstar_00 hayır o tarz değil direkt kaşık ağrısıydı o haftalarda oldu geçti çok şükür şu an 25 haftalık olduk. Şu an daha çok kalça ağrısı siyatşk ağrı oluyor ara ara
ilknuryvz blnmyld bu haftaları geçeli çok oldu canım benim sağlıkla gelsin bebeğin. Şu an ilk bardeyim 🥹