Rabbim bir daha yaşatmasın o acıyı kimseye bizde halamı eniştemi halamın kızını oğlunu torunlarını ebrar sitesinde kaybettik onun dışında abim yengem kız kardeşimde enkazda kaldı çok şükür üçüde sağ salim çıktı ama ömrümüzden ömür gitti nefes alamadığımı hissettim o gece onlara bişey olursa benimde canımı al Allahım diye dua ediyodum çok kötüydü çok soğuk bi geceydi oturduğumuz mahallede iki bina yıkılmıştı o an dışarı attığımızda kendimizi enkazın altından imdat çığlıklarını duyuyoduk daha sonra annem ben küçük kardeşim o karanlıkta enkazların arasından abimlere koşarak gittik evin yıkıldığını bilmeden sokağın başından o yıkıntıyı görünce dünyam başıma yıkıldı ayaklarım tutmadı emekleyerek enkazın başına gittim yoldan tuttuğuma yalvarıyodum abi kardeşlerimi çıkarın Allah rızası için kimisi geliyodu kimisi başka birine yardıma gidiyodu 3 saat sonra kız kardeşimi suriyeli bir adam çıkardı çok uğraştı allah razı olsun halende dua ediyorum o adama
Uzun hikaye ya kısa keseyim çok şey yaşadık Rabbim kalanlara sağlık versin vefat edenlere rahmet etsin yakınlarına sabır versin inşallah