bilmemben Arkadaşlar merhaba 4+5 bugün kan verdim 4762 çıktı riskli bir sonuç mu bilgisi olan söyleyebilir mi
bilmemben Dlrdgn işte normalde 5. Haftadan sonra görülebilen bir değermiş 5000 ler inşallah normaldir
myangelson Yeliz_25 betanın bir önemi yok. Önemli olan 2 günde 1 düzenli artış. Benim ilk hamileliğimde 4. haftada 115 ti. 2. Hamilelikte 4000 çıktı 4. Haftada
bilmemben Yeliz_25 bence gayet normal ilk gebeligmde benim de böyleydi şimdi yaklaşık 10 kat fazlasını görünce korktum
bilmemben myangelson inşallah sağlıklı olsun da mol veya dış gebelikte normalden yüksek çıkar diye gördüm içime şüphe düştü teşekkürler
bilmemben ekiminannesii ayy çok sevindim inşallah benim de sağlıklidir düşük olsa dert yüksek olsa dert
ecemk94 bilmemben doktorların söylediği dışında söylenenlere inanmayın. Şüpheli olan yüksek olması değil, yeterince artmamasıdır. 4. haftam da 2429 beta ile öğrendim. Şuan 31+5 gayet sağlıklı ilerliyor. İçinizi ferah tutun direkt doktora gidin bence
ekiminannesii maideer keseyi gördük ama bebek için çok erken dedi. Keseyi de zor bulduk zaten ultrason cihazının kalitesizliğinden olduğunu söyledi. Daha çok yeni normal dedi. Bebeği görmek için 2 hafta sonra randevu aldım ☺️
bilmemben myangelson çok haklısınız ama benim gibi sonuçlar çıkanları görünce rahatladı içim çok sagolun
maideer ekiminannesii benimde aynı şekilde keseyi gördük ama daha bebek yok 15 gün sonra tekrar bakicaz dedi hayırlısı olsun inşallah 😌
myangelson bilmemben benim de ikinci oğlumda 4000 çıkmıştı 2-3 gün sonra çok küçük bir kese görmüştük vajinal olarak