papatyakokulugece usenmedimyaptimbirvelet buradaki arkadasin çıkmayan kiri varmış hamamda yıkanırcasına ovarak çıkartmak istemiş 😶
papatyakokulugece usenmedimyaptimbirvelet benimde sürekli tekme yerdim kızımdan 😂 yazık çocuk dogmadan dayak yiyor derdim
1oglanannesi papatyakokulugece cikmayan kir yazmadimki cikarmaya korkuyorum yazdim ovalamaya siz nasil yapiyosunuz onu sordum 🤦🏻♀️
papatyakokulugece 1oglanannesi biliyorum ne yazdığını çıkarmaya çalışacak kadar kirli mi anlamında demiştim 😂
1oglanannesi 1oglanannesi yukariyi okudum ben kirlerim cikmiyo diye bisey yazmadimki cikarmaktan korkuyorum karnim buyudu garip his ediyorum sizler nasil yapiyosunuz diye sordum niye farkli anlasildiki 🤦🏻♀️
1oglanannesi papatyakokulugece ben duş alirken biraz takintiliyim oldu olmadi hep keselenirim keselenmezsem duş almamiş gibi hiss ederim
myangelson Sinerjik lif yapmaktan korkuyormus da yanlış ifade etmiş herkes farklı anlayinca böyle bir tablo çıktı ortaya 🥲
hilu 1oglanannesi hicbir sey olmaz 35.haftamdayim geçenlerde 10 saniye kadar karnımın ustune yattim yatağa dhsjsbsjs o kadar bir liflemeyle bebeğe bir sey olsa ohooo . Benim de ilk gebelik ama hic bu kadar hassas olamadım shsjs
aselimdurum 1oglanannesi keselenmekten bahsediyorsun sanırım yavaş yavaş çok bastırmadan keselen işte 😅