semanurdursun Erkek olursa Asaf ikinci isim istiyor babası iki isimli olursa yaman Asaf,Çağan Asaf arasındayım kız olursa elisa,eftalya
tarhanfur meltem_37 Milan Efe Ahlas karan Karan Aras Aslan zeyd Bunların arasında gidip geliyoruz doğumada az kaldı yok kararlaştıramadık yaaa
muradim0201 meltem_37 can kaan giray cihan kaya atlas bulut toprak yalım asel mina doga irmak sila gunes begüm belinay masal kumsal liya nil simge
caglademr Oğlumun adı biri çınar biri Umut 3. Ye de Yamaç Metehan Alaz Pars Pamir Göktuğ Yavuz Atlas Göktürk Kıvaç Kıvaç ata Bunlardan biri 🤪
eezzgiiiiiii meltem_37 ben 25+0 dayım bebeğim erkek olacak inşallah ismi “Zeyd ayaz” olacak diye karar verdik Rabbim izin verirse sağlıkla kucağıma almayı nasip ederse ismi belli çok şükür
mervenur09_ meltem_37 ilk oğlumun ismi Emirhan ikinci oğlumun ismi Eren üçüncüyü farklı koymak istiyoruz Yiğit veya Halil arasında gidip geliyoruz🩵☺️
kyaas topali benimde oğlum olacak 32.haftamdayım en baştan beri boran istiyorum burada ilk defa boran koymak isteyen birini gördüm hep bakıyorum bu ismi görmüyordum niye kimse beğenip koymuyor diye düşünüyordum😊🌸
topali kyaas 26. haftadayım bende çok güzel bir isim boran iki isim koyarsak diğer isime göre bora ya da boran olabilir 🤗 sağlıkla gelsinler