topali meltem_37 Bora istiyorum ama daha karar vermedik eşimde boran ya da başka isimler düşünüyor galiba doğunca karar vericez 😩
nurbora topali bizimde soyadımız bora 😂😅 Atlas Bora olarak düşünüyoruz belki iki isim koymak isterseniz yan yana çok yakıştırdır biz
kyaas topali benimde oğlum olacak 32.haftamdayım en baştan beri boran istiyorum burada ilk defa boran koymak isteyen birini gördüm hep bakıyorum bu ismi görmüyordum niye kimse beğenip koymuyor diye düşünüyordum😊🌸
deryadursun meltem_37 oğlumun adı Burak üçüncü gebeliğim bir oğlum bir kızım var bunu erkek olmasın çok istiyorum açıkçası tabii sağlıklı olsun da erkek olursa Yiğit Atlas koymayı düşünüyorum
elifasaf1 meltem_37 Oğlum Asaf Emre İki numarayı bekliyoruz Doruk olacak. Yanına ikinci isim arayışındayım 😊
aakkssuuff İlk oğlum Muhammed Mirza ikincisine de Ali Karan - Ali Miran düşünüyorum eşim ısındı ama belli değil ikisinden biri 🫶🏻✨🤍
Farukkubra2025 yaseminis samet Cenab’ı Allahın Esma’sı olduğu için tek konulmaz, abdülsamet olabilir 🌸🌷