BsrVrl16 sevimlipandahii ben aralıkta 28 olucam eşim 35 yaşında erkeğin büyük olması ve sorumluluk sahibi olması önemli tabi.bi de farklı karakterlerde olsakta birbirimizi bir noktada yakalayabilmek, uyum saglayabilmek.
Daisyy000 sevimlipandahii Ben 30 eşim 37 yaşında 🥰 Sevgililik dönemi dahil 10 senedir beraberiz. Ben hiçbir zaman yaşıtım erkekleri ciddiye alamadım, bana çocuk gibi geldiler,hep büyük istiyordum nasip öyle oldu🌸
sevimlipandahii deletedmom43191 aslında seni 35 falan sanıyordum o yüzden şaşırdım dedim eşine sözüm yok ya haddim de değil sonuçta
dnzata hislibiri ben 39 oluyorum agustosta, esim ise 44. 30 lar bile o kadar genc geliyor ki bana artik🫠🥰
sevimlipandahii dnzata Her yaşa alışılıyor ya. Bende ilk 20lere bastığımda çok garipti farkli bir his 😂🥲
hilal858_ sevimlipandahii Yalancı sancılarım da yok bu seferkinde, birden gelecek gibi geliyor ama aslında benim korkum sezeryan olursa diye endişeliyim 🙂
myangelson sevimlipandahii Rabbim mutluluğunuzu huzurunuzu daim etsin güzel yillariniz olsun inşallah 🤲🏻
benimsin21 sevimlipandahii Ben 22 olcm daha Ağustos’ta eşim de Mayıs’ta 23. Erkeğin büyük olması daha iyi bence benimki pek büyük sayılmaz benden sadece 1,5 yaş var aramizda.
sevimlipandahii benimsin21 Bende büyük olma taraftarıyım ama benimde yaşıt aylar var arada bazen cocuk gibi olduğumuzu iliklerme kadar hissediyorum 🤷🏻♀️ 😂
sevimlipandahii AnneeeG1 Oyy sagliklaa gelsinnn Bizde 20 de bekliyorduk daha da bekliyoruz gelmedi daha. 🤧😇
sevimlipandahii deletedmom43191 hani 25 te bebek olduysa 2 2 2 sene arayla 30 35 arası oluyor ya ondan
benimsin21 sevimlipandahii Beraber büyüyüp öğreniyoruz o açıdan da güzel yeri geliyor 2 yetişkin gibi oluyoruz yeri geliyor 2 çocuk gibi oluyoruz. Çocuğun var mı cnm.