Deleted33000 deletedmom43191 bende aynı düşüncede yım kuzu erkekler zaten çocuk gibi azcik büyümüşu iyi oluyo😂😂😂
damlasv sevimlipandahii ben 23 eşim 29 yaşında olgun olması ilişkiyi uzun ömürlü yapıyor ama yanında çok sıkılıyorum benim gibi çocuksu bir ruhu yok belki yaşantıdandır kendisine de söylüyorum bana çocuksun diyor 😃
ikiprensannesii_ sevimlipandahii ben 28 eşim 30 ama eşim çok ağır başlı ben ise içimdeki çocukluğu birakamadim hatta bazen bana artık olgulas diyo bende ona yaşlı dedeler gibisin senin yanında sıkılıyorum diyorum çok sıkıcı oluyo bazen bazende benimle cocuklasiyo ben istediğim için 😂
sevimlipandahii AnneeeG1 Oyy sagliklaa gelsinnn Bizde 20 de bekliyorduk daha da bekliyoruz gelmedi daha. 🤧😇
myangelson sevimlipandahii kız siz çok küçük geldiniz gözüme 😂😂 biz ikimiz de 30. Eşim Nisan ben Eylül 😅
eslem2121 Elisa0110 bazı yönlerine katılıyorum cnm bazı yönlerine hayır çünkü neden dersen eşlerinden büyük olan kocalar herşeyi yaşamış ve pek hevesleri olmuyor birşeyler bu benim fikrim tabiki 🙏