busradfne muzeyyenogn siz kaçıncı haftanızda gitmiştiniz peki Demekki sizde bir çıkıntı gördü yoksa erkek olabilir ihtimalini söylemezdi belki ama erkek deyip kıza dönen pek yoktur heralde yada nadir görülür ama kızdan erkeğe dönme ihtimalini merak ettim bende
busradfne csknbahar aaa bir sonraki kontrolünüzde net öğrenince burada paylaşır mısınız sizde merak ettim doktorlar erken söyledikten sonra yanılıyorlar mı 🤭
busradfne minikmucizem26 sordum erkek dedi 🤭 Bakalım 16. Haftada net ne söyleyecek doktorum çok merak ediyorum 🫣
busradfne minikmucizem26 8 yaşında bi kızım var kızım olduğu için çok şanslıyım ama kızım erkek kardeş çok istiyor bende istiyorum farklı olsun bu sefer diye ☺️
busradfne fkurtba ya inşallah yanılmıştır kızım olsa üzülmem tabiki kız çocuklarını daha çok seviyorum hatta ilk kızım olsunda diye dua ettim Allahım gönlüme göre verdi ama bu 2. De oğlum olsun diye istiyorum oğluş anası olayım birde diye ☺️
csknbahar busradfne 16 haftalık netleşir diyorlar umarım yanılır doktor ben erkek istiyorum yaa eşim kız istesede bakalım yüne de sağlıklı olsun tabiki paylaşırım 😇
minikmucizem26 busradfne Allah gönlünüze versin inşallah:) bnde 12+5 haftalik hamileyim iki kızım var bunun da daha belli degil cinsiyeti 2 3 hafta snra gidicez bakalim
busradfne minikmucizem26 yaa sizde 2 kuz sonrası nirde oğlum olsun demez misiniz bende o durumdayım ama kızımda olsa tabiki üzülmeyeceğim eşim hatta 2. Kızım olursa cennet kapılarını açıcağına inanır 🤭 Allah sizinde gönlünüze göre versin sağlıkla gelsinler inşallah 🙏🏻
_kbra__kbra_ busradfne evet bana aynı sekikde 12. Haftada erkek dünde 16 haftads kız oldugunu öğrendim yüzde 80 dedi
minikmucizem26 busradfne ben bekarlığım dan beri hep 3 cocugum olsun isterdim:) 2 kız 1 oğlan şeklinde tabiki hayirlisini istiyorum öncelikle 🤲😘
busradfne minikmucizem26 ayy Ne güzel inşallah bu sefer ki de erkek olur Allah gönlüne göre versin inşallah 🙏🏻 🥰 öğrenince burada paylaşın lütfen 🥰
rkygns minikmucizem26 bende gittim bacak bacak üst üste atmıştı 12+1 yüzde 60,70 dedi kız dedi değişir mi özeldi bu arada
busradfne balbocegii bravo doktorunuz yanılmamış sağlıkla gelsin kızınız inşallah 🥰 Bakalım bizim ki yanılıcak mı buradan yazacağım bende öğrendiğimde ☺️
eabilin6 busradfne bana 15. Haftada bile biraz büyüsün dedi 12 gerçekten çok daha yüksek ihtimal yanılma olur canım
busradfne eabilin6 valla sizlerin bu yorumlarınızdan sonra kız diye düşünürken şimdi düşüncem ortadan kalktı başa döndüm kız mı erkek mi 16. Haftayı bekleyeceğim 🤭