Melike3506 rabia7106 aynı hastaneye gidiyorum bana da 12. Haftada kıza benziyor demişti doktor ama 23 haftalık bir oğlanız 😂 detaylı ultrasonum vardı benimde bugün doktor yönlendirdi mi sizi detaylı ultrason için randevuyu ben 12. Haftada almıştım
baranumut Melike3506 ayy cidden mi doktorun kim benim aysel zabıt .evet detaylı aldım ege üniversitesi den firat okmen den .
rabia7106 Melike3506 evet 20 nisanda benim özel bana kıza benziyor devlet demiyor ama iki bacak arasında cıkıntı gördü 16 da net gözükür dedi büyürse erkek diye büyümeZse kız diye
Melike3506 baranumut ben her seferinde farklı doktora gidiyom ki aynı doktoru bulamıyorum 😂😂 12. Hafta da kürşad sayan a gitmiştim bugün sait erbey e gittim ikisinden de memnun kaldım diğer gittiklerimden memnun kalmadım
merve_tp baranumut bir de 13. Hafta şu an. Yanılma payı olabilir 16/17. Haftaya kadar. Ben şiş bir küçük kuku gördüm :) tabi doktor daha iyi bilir. Başka doktora da bi gidin isterseniz
baranumut merve_tp evet bende patlarım iyice kafam karıştı. Niye doktor erkek dedi o zman madem emin değillerse vajinal ultrason baktı. 🤭