Deleted33000 baranumut hamburger gibi mi 😂😂😂kız Allah seni ya herkesin vücudu farklı aşkım benim ❤️❤️
rabia7106 Bende bugün gittim kıza benzetti 12 haftalık ama sakın alışveriş yapma dedi iki bacak arasında cıkıntı var dedi büyürse erkek dedi kafamı cok karıstırdı kızlar da cıkıntı oluyor mu bacak arasında 🤔
Melike3506 rabia7106 aynı hastaneye gidiyorum bana da 12. Haftada kıza benziyor demişti doktor ama 23 haftalık bir oğlanız 😂 detaylı ultrasonum vardı benimde bugün doktor yönlendirdi mi sizi detaylı ultrason için randevuyu ben 12. Haftada almıştım
endlesslove1 baranumut iki çizgi gibi duruyor ama kız çocuğunda bu kadar kabartılı durmuyor daha boş gözüküyor Rabbim gönlünüze göre versin kaç haftalıksınız bu arada
ruyakb Siz tek bir görüntüyle bakıyorsunuz ama doktor incelemiştir ultrasonda o kadar büyük bir oran vererek söylediyse kesindir yani. Ama içinizin rahat etmesi için farklı bir doktora daha gidebilirsiniz bir iki hafta sonra hem garanti olmuş olur
baranumut ruyakb yani hayırlısı olsun diyelim ama işte aklıma takıldı. Bide yavaş yavaş beğendiklerimi alırım bebek Alışverişinde
minikmucizem26 baranumut bacım doktor nerdeyse yüzde yüz erkek demis .biz aksini söylesek ne değişecek ki:)) sen kız mı istiyordun
doublemom35 baranumut keseye göre erkek gibi görünüyor. Bende 21 haftalık oldum bugün kızım olacağını öğrendim ama hala ikna olamıyorum 🤭 bir oğlum var bunu da erkek bekliyordum o yüzden 😅
baranumut sorenita_ ya ne olursa olsun önemli değil tabikide 2 oğlum var koz isterim ama tek dileğim sağlıklı hayırlısı bi evlat olsun .bide dikkatli bakınca bacak arasına kafam karıştı. Bide belirti hep kız gösteriyor tüm belitiler .şimdi de sivilce oluştu yüzümde diğer 2 oğlumda çok rahat hamilelik geçiriyordim. Bunda aşırı koku hassasiyeti bulantı var tabi bitti gibi .