Esra-4151 ayyuzlu99 benimde aynı şekilde rahim ağzı uzunluğum çok iyiydi suyumda enfeksiyon da yoktu ama ağrı geçmedi şuan da da var ara ara kasıklarımda oluyor normal diyorlar o yüzden stres yapmamaya çalışıyorum
6558 ayyuzlu99 Canım enfeksiyondandır ağrı benim o yüzden olmuştu. Ara sıra ağrı oluyor tabiki içimizde bebişler büyüdüğü için. Bi de doktoruna sor bi magnezyum verdi mi vermediyse iste bana çok faydası oldu
ayyuzlu99 6558 magnezyum aldım orta karın ağrım geçti ama alt karin defa ediyor bugün daha az ama yine de belki ağrısı, boool bol su içince daha iyi hissediyorum
6558 ayyuzlu99 doktora görün bi kan ilacı beni ishal yapmıştı bu arada o yüzden de dediğin gibi alt karında ağrım olmuştu. İnşallah şeninde geçer canım 🤲🏻
pamukayhn ayyuzlu99 idrar yolu enfeksiyonu maalesef yapıyor aynı süreçten bende geçtim ciddi ağrılarım oldu çok şükür atlattım umarım sizde biran önce atlatırsınız ama duyduğum kadarıyla idrar yolu enfeksiyonu doğuma kadar devam ediyor diyenler oluyor
ayyuzlu99 pamukayhn amin canım inşallah kısa sürede atlatırım. O ağrım geçti açıkçası onun rahim büyümesi olduğuna karar verdiler ama alt karın için idrar yolundan dolayı dediler. Orası da bazen ağrıyor bazen ağrımıyor ama antibiyotik içiyorum yine de doktor verdi