salihaturky Gokturkmom_ aslında iki benim için ideal di ama kızımın bir kız kardeş olsun istediğim için üç 😃
1oglanannesi Gokturkmom_ eskiden hic cocugum yoken yani bir cocugum olsun onu çok güzel büyüteyim derdim hep sonrada olumca bi kardesi olsun yalniz kalmasin diye ikinciyi yaptim ve bununlada kitabı bagliycam 😅
Ayla53 Gokturkmom_ Evliliğimin başimdanberi hep iki kız iki oğlan istedim Rabbım bir kız bir oğlan verdi şimdi üçüncü yolda çocuk sevıyorum Ama 3 den sonra dükkan kapali olur heralde 🤣🤣🤣 sanki zorlanırım gıbı düşünmeye başladım rıskından şüphem yok Rabbım yarattığının rıskını verıyor şükürler olsun❤️
Almirolie Gokturkmom_ 2 balım inşallah ama bu yaşananlardan dünyanın gidişatından ikinciyi çoğunlukla yapasım gelmiyor 😮💨
avci_merve Şu an ilk çocuğuma 9 haftalık hamileyim hayatım zindan olmuş gibi şu tiksinme ve bulantılardan. Normalde 3 çocuğum olsun derdim ama şu süreçten sonra aşırı gözüm korktu bir daha bu sürece girmek ister miyim bilemedim 😂
zeyno38552_ tubiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii aahaahah 😆😆aynıyız hayalim 2′di ama gerçekler dördüncü ye hamileyim ikinci kız iki erkek olacak Allâh nasip ederse
benimsin21 Gokturkmom_ Çocukları çoooook seviyorum ki herkes seviyordur diye düşünüyorum ideal 4 bence kızım var şuan da da hamilelik şüphem var bakalm hayırlısı☺️
Anneoluyorumm00 Gokturkmom_ çocukluk gençlik hayali 4,iki kız iki oğlan 🥰 ama şimdiki maddi şartlar ve şuanki dünyaya baktığımda, iki yeterli diyorum. İki kuzum var bir oğlan bir kız🤍
Selim_Alparslan Anneoluyorumm00 Ayy sende benim gibi düşünmüşsün. 2 erkek 2 kız olsun isterdim hep.🥹🌸
asyakaraman06 Gokturkmom_ ben 2 çocuk istiyordum şuan süpriz 3. Ye hamileyim hayat şaşırtır hep bazen 😀
gamze6p @Saraylokumu ben ikinciyi kız olur diye yaptım olmadı eşim artık üçüncüye diyor arada şakayla yok canım ben almimm diyorum😅 çünkü biliyorum o da erkek olacak
Saraylokumu gamze6p 😂 İyi cesaret valla. Düşünmek lazım üzerinde çünkü bu devire çocuk yetiştirmek zor