dilosunuz Gokturkmom_ tek çocukta kalacağım deyip tüm malzemelerimi dagittiktan sonra ikinci olsun kardessiz kalmasin dedim bununda dogurursam Allah’ın izniyle yeter 😁 bazen bu dünyaya bir bile fazla geliyor…
jalepone Gokturkmom_ gönül ister 3 ama daha bir tane yapamadım anca yol da 😄 herkes diyor bir tane doğur da görelim bakalım isteyecek misin . Ama realist olmak gerekirse iki istiyorum bende bebişim yalnız kalsın istemiyorum ☺️
havva_5 Gokturkmom_ henüz hiç yok ama ikiz olmasını isterim. Annem ailede ikiz dünyaya getiren tek kişi. Bana da nasip olur inşallah. 💗
elifsirin1 Kızlar son reglim 8 Aralık ortalama 2 aylık sanıyordum ama daha 5 haftalık hamileymişim. Uygulamadan değiştiremiyorum yardımcı olabilir misiniz son adet tarihimi istiyor illa
krizantemmm Gokturkmom_ çocuğum olmadan önce 3-4 çocuk derdim şimdi bir oğlum var 4 yaşında sırf yanlız kalmasın diye ikinciyi yaptım benden bu kadar diyorum 🤣
mucizem2geliyor Rabbim 7 yıl SONRA oğlumu ve oğlum 2 yaşındayken kıxima şuan hamileyim 30+6 çok şükür elhamdülillah hep bı kız bı oğlum olsun isterdim ve oldu ♥️ Eşimde daha dogurmadan 3.de olsun diyor 😃 bn pes ettim 2 de Rabbim onlara sağlık versin de
Mutlu_Bir_Anne3 Gokturkmom_ Bir oğluşum var 😍 şimdi Allah nasip ederse ikincisini bekliyoruz 🥰 normalde çocuk çok seviyoruz eşim de ben de. Ama bu devirde hem maddi hem de manevi çok zor çocuk bakmak. O nedenle iki yeter diyorum ben 😊
champanne Bir oğlum var 2.yi hep istiyodum ama oğlum erken doğunca gözüm korktu gelen Allah’tan deyip 4 yıl sonra 2.ye cesaret edebildim nasip olursa bir de kızım olacak Allâh cümlemizin çocuğuna sağlık versin cinsiyeti sayısı pek de önemli değil ama 2 ideal
kif @Gokturkmom_ şuan 2. Yolda iki kızım olacak eşimde bende bir tane oğlumuz olsun istiyoruz Allah nasip ederse 6-10 yıl sonra tekrar deneriz olmazsa denemeyiz
seydanurdemir Cimcime30 Benim durum daha vahim benim eşimde evlenmemiş çocuğu yok benim 2 çocuğum var şimdi hamileyim o 3 tane istiyor yani bana düşüyor 5 çocuk 😬😬😬 Gerçi çocuk bir doğsun o zaman görürüm onu bence yeterli diyecekler 😅😅
erikarpuz Gokturkmom_ doğum yapana kadar 4-5 olsun derdim doğum yapınca oğlum tek kalacak yazık diyordum şimdi yenidogan bebekliğini özlediğim için ikinci çocuğu istiyorum ama çok korkutucu geliyor 😂
seydanurdemir canan_55 Bence o fikirleri değişir hele bir baba olsunlar da birde bizdekiler ev curcuna o zaman onlar kolumuzdan tutup bağlatmaya götürürler 😂
asennaa Oğlum 2 yaşında, iki haftaya kardeşi geliyor. İki çocuk istiyordum, öyle de oluyor inşallah 😇