hahooo pasalarim50_ 27 yaşındayım bir çocuğum var. Eğer maddi manevi hazır hissedersem çocuğumun kardeşi olmasını istiyorum. En ideali 2 çocuk bence.
Nur_58 pasalarim50_ 28 yaşındayım 5 yaşında oğlum var 2. Hamileyim gücüm olursa bir kaç sene sonra tekrar 3. Yü isterim Kardeş güzel birşey ☺️
seher_3590 pasalarim50_ 32 yaşındayım 6 yaşında bir kızım çok var çok şükür. Aslında düşünmuyordum ama şuan 2.bebegime 30 haftalik hamileyim 🫠🥰bebeğimi sağlıkla kucagima alayımda insallah başka düşünmüyorum.
minikmucizem26 DilarAsel buyuzden yapmam isim olmaz deyop buyuk konuşmamak gerek:) kazayla nsl gebe kalıyorlar hangi çağdayiz nsl korunmayı bilmiyorlar derdim hatta 🤫😃başıma geldi
DilarAsel minikmucizem26 benim tıbben tüp bebek tedavisi ile hamile kalmam gerekiyor diğer türlü çocuğum olmuyormuş tıpta yanıldı demek ki oluyormuş 🤣🤣🤣🤣🤣 şimdi asla kimseye birşey diyemem ahahah 🤣🤣🤣
kahve_kokusu minikmucizem26 yaaa kazayla hamile kalanlar için bende hep böyle sizin gibi konuşurum susayım o zaman 3.yü bünyem kaldırmaz 🥶
1Ali Sene olarak 23 yaşındayım, bir oğlum var 16aylık Rabbim nasip ederse bir tane daha düşünüyorum araları 2.5yaş olacak şekilde bakalım nasip
1ogrencianne pasalarim50_ 34 yaşındayım. İlk çocuğumu 27. yaşımda doğurdum. 2. si bu yaza kısmetse. Sağlıklı, sıhhatli olsun ikisi bana yeter, Rabbim isteyenlere versin 🥰
kahve_kokusu pasalarim50_ iki çocuğum var biri 5 yaşında biri 7 aylık 🍀 şükürler olsun🤲🏻 daha istemiyorum Allah olmayanlara versin. Eşime kalsa 3.olsun diyor ama ben asla. İki ailede uzakta öğretmenim çalışıyorum. Bakıcısı desteksiz büyütmesi derken çok yoruluyorum.
happyomer pasalarim50_ Bir oğlum var 3 yaşında 8 haftalık hamileyim bazen bulantıların yoğun olduğu günde çok zorlanıyorum uyku hali de zorluyor
babymom2026 pasalarim50_ 28 yaşındayım doğuma az kaldı yaşımda 29 olacak daha ilk çocuk ama ikinciyi bi süre düşünmüyorum
annekiz6141 pasalarim50_ 36 yasıma gırıcem 3 yaşında kızım var 18+4 haftalık hamıleyım 🥰 40 a varmadan bıtane daha ıstıyorum tabı Allah nasip ederse inşallah 🤲🥰
annekiz6141 DilarAsel bacım benım kızım 2 yaş sendromunda artık dedım yok imkansız ıstemıyorum asla 🙅 sonra 3 yaş sendromunu gördüm Allahım dedım yapanlar nasıl yapıyor helal olsun ben asla yapamam dedıgım anda hamıle oldugumu ogrendım hahahahha ama şimdi 3. Yu bıle istiyorum😄
DilarAsel annekiz6141 ya bende 2. Çok istedim ne badireler atlattım oldu dedim bitti dedim herşeyi dağıttım bir daha çocuk yapmam etmem diye kızım 7 yaşında oğlum 3 yaşına girdi 1 hafta 3. Ye hamile olduğumu öğrendim ağla ağla içim dışıma çıktı sonradan kabullendim dedim yapan bakıyor ben niye bakamayayım 🤣🤣🤣🤣
annekiz6141 DilarAsel bız hatta soktaydık esım kalp atısını duyduğu halde inanmadı baktı büyüyor hareketlenıyor kabullendı djshsh bazen hamıle olduğunu unutuyorum valla bende 😅
irmb pasalarim50_ 32 yaşındayım 7 yaşına girecek bir kızım var şimdi 2. Hamileyim onuda sağlıcakla kucağımıza alırsak inşallah 🙏 2 çocuk bizim için yeterli olacaktır Rabbim isteyen herkese nasip etsin