Sevgiiss pasalarim50_ 30 yaşındayım 3.5 yaşa yakın oğlum var şimdi 27 hafta hamileyim benden bu kadar diyorum ama nasip tabi büyük konuşmamak lazım 🥰😄
nurellaaa__ pasalarim50_ 28 yaşındaydım 2 çocuğum var 3. Ye hamileyim hayırlısıyla sağlıkla bu yavrum da doğsun başka çocuk kendi düşüncemiz ile istemiyoruz ama Allah ne yazmışsa o olur tabiki Rabbim gönülden isteyenlere nasip etsin inşallah 🤲🏻😊
semahayall pasalarim50_ 2. Ye hamileyim , rabbim sağlıkla doğurmayı nasip etsin , 2 çocuk yeter başka istemem Allah’ın izniyle
gunesimekardes pasalarim50_ 4 yasjnda kizim var ve oglum dogmak uzere. Yas 34 oldu artik 2.ye enerjim de yok istemiyorum da.
kizmizimavi pasalarim50_ 29 yaşındayım nisanda 30 uma giricem 1 buçuk yaşında bir kızım var ve hamileyim şu an. Belki 6-7 sene sonra çocukların ikisi de okul çocuğu olunca 3. Çocuk düşünebiliriz. Düşünce olarak tamamen kapalı değiliz ama 2 de yeterli gibi oğlum da doğsun görücez 🥰
DilarAsel pasalarim50_ 30 yaşındayım, 7 yaşında kızım, 3 yaşında oğlum var mucizeden 3. Ye hamile kaldım 🥰 Ben o büyük konuşanlar var ya onlardanım asla ama asla 3. Çocuğu yapmam diyenlerden şuan 6+2yiz 😍
DilarAsel minikmucizem26 aynen bende o asla ama asla yapmam deyip 3. Çocuğu yapanlara ay vallahi aklı yok diyenlerdenim ve şuan 3. Ye 1.5 aylık hamileyim 🥲🥲🤣🤣🤣
minikmucizem26 DilarAsel buyuzden yapmam isim olmaz deyop buyuk konuşmamak gerek:) kazayla nsl gebe kalıyorlar hangi çağdayiz nsl korunmayı bilmiyorlar derdim hatta 🤫😃başıma geldi
annekiz6141 DilarAsel bacım benım kızım 2 yaş sendromunda artık dedım yok imkansız ıstemıyorum asla 🙅 sonra 3 yaş sendromunu gördüm Allahım dedım yapanlar nasıl yapıyor helal olsun ben asla yapamam dedıgım anda hamıle oldugumu ogrendım hahahahha ama şimdi 3. Yu bıle istiyorum😄
ikinciyesekeranne pasalarim50_ 1 oğlum var , şimdi tekrar hamileyim bence 2 çocuk yeterli ama eşim 3 diyor bende sen doğurursan neden olmasın diyorum şimdilik 😁