nil_a merhaba,
Fetal dna da yanilma payi %1 , tarama testlerinde %20 ile %30 arasinda yanilma olabiliyor dedi doktorumuz.
Bizim tercihimize birakti ilk cocugumda rutin tarama ve detayli ultrason ile ilerlemistim ancak dogduktan sonra kalbinde delik oldugunu ogrendik bu detayli ultrasonda gozukebilirmis normalde ama gormediler ve bilgimiz yoktu olsada vazgecmezdim cocugumdan cok sukur kapandi gitti o ayri konu tabi ama yanilmalar oluyor iste.
Bu sefer fetal dna ile ilerlemek istedim tek seferde kan vererek tum surecleri bitiririm kafam rahat olur diye dusunuyorum.
Ucret konusu sehire gore degiskenlik gosteriyor, Bursa’da 18binlerde maalesef. Devlet hastaneleri yapmiyor sadece Eskisehir Osmangazi Universitesi’nde 4000 tl’ye yapiliyor 5 haftada sonuc cikiyormus, diger ozellerde 4-5 gunde sonucu iletiyorlar promosyon olarak cinsiyet bilgisi de geliyor 10. Haftada 😀
Bu surec tamamen sizin tercihinizle alakali bence, durumunuz elverisliyse fetal ile tek seferde tum sureci kapatabilirsiniz yada digerlerinde sorun cikarsa degerlendiririm diyebilirsiniz.