erkekannesi1_ aleyna111100 özelde de aynı canım ama normal doğumda sen kendi doktorunu istersen ek ücret alıyor ve klinik tercih edersen o doktor anlaşmalı olduğu hastanede yaptırıyor yine fazladan ücret ödüyorsun yoksa ebeler
Es07 erkekannesi1_ Her hastane aynı değilmiş işte Para da versem gelmiyormuş gece benim hastane Yani aylardır boşuna gittim ben
Rmeysa_01 Es07 doktor bana 16 şubatta gel doğum planlaması yapalım dedi bende normal istiyorum inşallah gerek kalmaz sezeryana
Es07 Rmeysa_01 Normal olsa hemen iyileşir miyim diye Gerekirse sezaryen de olurum elbette Yeterki sağlıcakla gelsinler Amacımız bu
aleyna111100 Es07 brnde bugün eğitime başladım pek bir bilgim yok ama inş dr şsrımıx girer ne güzel olur
Es07 aleyna111100 Sgk olmayana nasıl bilmiyorum canım Sgk olduğum için hiç ücret ödemiyorum devlette ben
aleyna111100 Es07 evet güzel şeyler anlatıyorlar haftaya doğum için eğitim verilcek tabi doğrmazsam gidecem
bymiraymom aleyna111100 bende 39+5 oluyorum bu gece 2 gün önce kontrolde başını yerleştirmiş dedi doktor bakalım ne olacak😅
aleyna111100 bymiraymom bir yandan çok heycan verici bir yandan sancılı az kaldı valla doğumlara sizin bebiş yeni ömi. Girmiş kanala
Es07 erkekannesi1_ Özeldeki doktorum çok panik Ben panik frekansımız uymadan geçti 8 ay Devletteki çok sakin Frekansım uyumlu bir doktor İnşallah o denk gelirse çok mutlu olurum
bymiraymom aleyna111100 1 hafta önce böyle bişey dememişti bu seferki kontrolümde söyledi muhtemelen yeni yerleştirdi başını 😁
Fatma_furkan1996 aleyna111100 bugün doktorum alttan muayene yaptı inan bana hiç acımıyor ama kendini sıkıp kasarsan canın acır hiç öyle korkulacak birşey değil inan bana