Es07 aleyna111100 Öyle düşünüyorum Hem özel hem devlet takipliyim aylardır Özelde normalde kim denk gelirse o doktor yapıyormuş Yeni doğan kuvözü yokmuş Bunlar benim fikrimi değiştirdi
erkekannesi1_ Es07 özel gereksiz pahalı ben şehire gidiyorum doğumhanesi özeldekilerle aynı ve çok temiz inşallah ebeleri de ilgilidir
Es07 aleyna111100 Keşke doğum da çatı muayenesi gibii kolay olsa Bende ondan korkuyorum Nasıl olacak diye ah
aleyna111100 Es07 bazı özellerde evet yok bende devlete doğumumu gerçekleştireceğim inşallah esenler kadın doğum da
aleyna111100 Es07 bende doğumdan korkuyorum ya neyslan söylim şimdi başımıza ne gelecegini bilmediğimixden tedirgin oluyor insan
Es07 aleyna111100 erkekannesi1_ Devlette çok şey değişmiş Ekip şahane Eğitime gidiyorum Özelde bana özel ayrıcalıklı hiç bir durum olmadı 6,7 aydır özele gidiyorum Tek kaliteli yanı ultrason görüntüsü Devletteki doktorumu çok seviyorum İnşallah o denk gelir doğumda
Rmeysa_01 Es07 doktor bana 16 şubatta gel doğum planlaması yapalım dedi bende normal istiyorum inşallah gerek kalmaz sezeryana
Es07 erkekannesi1_ Bir doğum ücreti ödedim zaten Bu yüzden bu sebeplerden devlette doğurmayı düşünüyorum Nasip bakalım kısmet
Es07 erkekannesi1_ sezaryen planlı olursa anca kendi doktorun geliyormuş benim hastanemde malesef Sezaryen gün istesem yarın doğmuş olurdu bence
aleyna111100 Es07 devletekş doktorlar yaptırmıyormuş sanırsam heryer öyle mi bilmiyorum da ebeler yaptırıyormuş doğumu gerek olmadıkça doktor gelmiyormuş
Es07 aleyna111100 Doğum anında doktor oluyormuş Öncesinde ebelerle ilerliyor Açılma 7 cm olunca geliyor dediler Bilmiyorum eğitimde öğrendim Henüz tecrübem olmadı ama
erkekannesi1_ aleyna111100 özelde de aynı canım ama normal doğumda sen kendi doktorunu istersen ek ücret alıyor ve klinik tercih edersen o doktor anlaşmalı olduğu hastanede yaptırıyor yine fazladan ücret ödüyorsun yoksa ebeler
aleyna111100 Es07 brnde bugün eğitime başladım pek bir bilgim yok ama inş dr şsrımıx girer ne güzel olur