AyEr Hayırlı cumalar 🥰 23+2 haftalıgım bıraz once bır agrı gırdı kasıgımdan hala devam edıyor tuvalete gıtmek ıcın kalktım bı anda agrı gırdı sadece karnımı tuttum ne yapmam lazım hala agrılarım var 😔
Kevserbtr AyEr tabıkı hemen sağlık ocagıan gıdın yada kadın dogum acıle dünde leke gelmiş ihmal etmeyin
Aysesare AyEr leke gelmiş bugün de sancınız var. Dün neden gitmediniz ? Bu tür şeyler ihmale gelmez direk doktora gidin geçmiş olsun
AyEr AlyaSu dun acmıstım hafıf leke geldı daha gelmedı o yuzden gıtmemıstım canım sımdı sancı gıbı oluyor
haticenur1 AyEr dun leke geldi diyorsunuz bugün de sancin var diyorsunuz burdan kimse size yardımcı olamazki acilen gitmeniz gerekiyor hic bir leke normal deil üstüne şancı hic normal deil
Hdou4225 AyEr Senin kesinlikle doktora gıtmen gerekıyor. O hafıf leke Allah korusun cok seye belırtı edebılır.
Kevserbtr AyEr yanı dınlenınce gecmıyorsa hemen gitmen gerek ve aralıkları kısaysa senı korkutmak istemiyorum ama sancın var belkıde hbişey yoktur ama yinede git için rahat etsın
haticenur1 AyEr insallah bir sorun olmaz canım Rabbim korktuğuna uğratmasın kimseyi ama vakit kaybetme git hemen