eminaas eminaas bu arada böyle diyorlardı ama ben hep eşime dedim 38 de doguracam diye tabi inanmadi ama ben 38 de dogurdum
happyomer kayrosmom cinsiyet muhabbeti hurafe 38+3 de geldi oğlum hiçbirşey yapmadan doğum olsun diye bir hareket girişiminde bulunmamıştım bile
Emlly kayrosmom valla kizlarimda aynı oğlum da aynı yolda ilerliyor 🤭 38+4 üm bende bekliyorum gelsin diye ama ne gelen var ne giden
Gmzle kayrosmom ben kızımı 40+3 ge doğurdum şimdi erkek bebise hamileyim 28 haftalığım nedense bende 37 filan soğuracakmışım gibi 😆
ela1128 kayrosmom benimde bildiğim erkek bebekler geç geliyor 42+5 te erkek bebek doğurdum doğruluyor sanırım bunu 😅🤣
nagehan2808 ela1128 maşallah benim de görümcemin düğünü var 42+1 e kalırsa düğüne karnımda gitcem 38 de doğsun o zamana toparlar diyodum ama bu geç doğurma muhabbetleri kafamı karıştırmaya başladı 😅
ela1128 kayrosmom ayy bilmiyorum unuttum ki 6 buçuk yıl geçti 🤣😅 ama biraz daha dursa direk okula yazdıracaktık o kesin
beautiful_ kayrosmom yokk kız benim oğlan 38+0da geldi hatta elinde olsa daha erken gelirdi sabırsızlar bacım bu erkolar heryerde aynı 😂😂