Ikosa Gamzeemrmrt benim degil cnm bizim sehzadenin aklına geldi 😂 sanki pasa torunu günlerce aradık ya 😂
Sabina03 TugbaDnz Aşermemek daha iyi bence bazen krize girmiş gibi oluyosun çünkü bulamazsan kötü bişey olucakmış gibi
TugbaDnz Sabina03 hevesleniyorum vallahi etrafimda arkadaslarimda var hamile sunu istiyorum aldiriyorum falan bende klasik herzamanki sanki hamile degilim gibi😓
Ikosa Sabina03 bi beyazı bi pembesi varmıs içi sansına cıkıo benimkiler hafif pembeye dönüktü de böle ham karpuz gibiydi tadı. Tadsız tuzsuz bişe 😂
Sabina03 Oguzkagan65 Ahahaha😂😂 düşünsene doğurduğun an çıkıyomuş erik sende bidakka bu eriği yiyip doğurayım diyosun
Aysesare Sabina03 dondurma bende yiyorum soğuk şeyler çekiyor hep Canım 😂😂😂😂😂 yaklaşık 1,5 2ay önce Canım şeftali çekti sağolsun izmirden bir arkadaşımız hamile manavından alıp yollamıştı 😂😂😂😂😂
Sabina03 Aysesare Hamile manavı diye bişeymi var hey Allahım daha neler öğrenicem😂 nerdeymiş bizde gidelim bu manava
2prenses_masal-oyku Sabina03 7. Aya girdim ilk defa çilek istedim baya kokuyodu burnuma sağolsun geç oldu ama aldı kocişim 😁 bide bende çok dondurma yiyodum konuştuğum yerde yenirmi hasta olursun dondurma yenirmi şu havada deyip beni darlıyolar 🙄 yine olsa yine yerim canım istiyo diyorum bende 🤭
Rabiaeser Shylkyc ayy bende öyleydim canım eşim bulamadı rüyalarıma girdi artık o meyve Eşim bişey olur diye reçelini almıştı o biraz bni rahatlattı sende öyle yap canım recelini al yee😊
Aysesare Sabina03 hahahahaha var var olmaz mı adamlar işi bulmuş süper ticaret yapıyor. Hamile manavı İstanbul’da taksim de bide İzmir de var 😂😂😂😂😂 yazın meyveleri alıyorlar donduruyorlar ama baya taze gibi oluyor bana gelen şeftali dondurulmuştu ama kestim aynı yazın yediğimiz gibiydi tadı 😂😂😂🤦🏻♀️
Rabiaeser Sabina03 amin inş canım artık geçsin valla hayırlısıyla kucagıma alsam benim için daha iyi böyle uykusuz kalacagıma bebekle ugraşır kafamı dagıtırım ☺️☺️