Rabiaeser Benim canım çok şeftali çekmişti afedersiniz onun mevsimide gecmişti getirmiyodu kimse sonra nektarisini buldum yedim Dondurmada bu aralar bnde çok istiyorum ve dışarı çıkınca yiyorum😂😂😂
Shylkyc Rabiaeser yaaa ben de inan 4 aydır tek bişeye aşerdim o da şeftali ve bulamıyorum 😀 insan hayalini kurar mı ya bi meyvenin. Ben kurdum ☺ nektar da bulamadım işin kötüsü yazı bekleyeceğiz kızımla 🙄
Selvis Sabina03 ahahah 😄 ben de ilk aylarda algidanın ekmek kadayıflı dondurmasınaa sarmıştım her gün 😄
Sabina03 Ecemnesli Turşu zaten vazgeçilmezim oldu bu hamilelik döneminde zararlı değil diye onu yiyorum ama dondurmaya aklım takıldı :/
Rabiaeser Sabina03 hahahh gercektende öyle valla ama bn hamilelikten çok sıkıldım bebişimi kucagıma almak istiyorum ☺️☺️
Dyglila Sabina03 aksine yararlı olduğunu biliyorum. Tabi abartmamak şartıyla😊 çoğu doktor bebek hareketli olsun die dondurma yediriyor çikolata gibi 😊
tazeanne61 Sabina03 kar ❄️ yemek istiyorum ama bulamadım ☹️ onun yerine buz yiyorum her ne kadar yerini tutmasa da
Meriipella1 @Sabina03 gece bile kalkıp dondurma yiyorum daha gözümü açar açmaz dondurmaya koşuyorum fırsat bulduğum her an dondurma yeme peşindeyim. Çileğide çok istiyodum 2 hafta kadar yedim hergün olmamak kaydıyla zaten onuda artık istemiyorum ama dondurma başka bi alem zaten çok severdim şimdi hep istiyorum ☺️
Sabina03 Meriipella1 Bende öyleydim ama azalttım biraz çevremdeki insanlar zararlı olur dediler hergün 1 tane yiyorum şimdi
Rabiaeser Shylkyc ayy bende öyleydim canım eşim bulamadı rüyalarıma girdi artık o meyve Eşim bişey olur diye reçelini almıştı o biraz bni rahatlattı sende öyle yap canım recelini al yee😊
Shylkyc Sabina03 son zamanlarda ben de başladım dondurmaya 😍 ama ekşi limonlu yiyorum hep buzlu buzlu. Şu son 4 ayda yediğim ekşiyi hayatımda yemedim 😀Boğazımızı üşütmezsek yeter bence 🙆