emellli Bat 6 bugün prodoctor test yaptım sonuç bu şekilde boşa ümitlenmek de istemiyorum geçen ay kimyasal geçirmiştim herkse kimyasal sonrası hemen gebelik oluyor falan demişti
aylindedeee Çizgi gözüküyor kan testi verdin mi yarın sabah ilk idrarlada dene ama kan testi daha güvenilir inşallah vardır 🥹🥹🥹Mutlaka haber ver 🥹❤️
emellli Kan teti verdim şimdi ama boşa da ümitlenmek istemiyorum birde bu test için yanlış sonuç vermiyor diyorlar sizin bilginiz var mı
DilarAsel emellli gebelik var hemde çok yeni 2 günde bir kan tahlili verin düzenli artsın inşallah ♥️
bilmemben emellli hamilesiniz hayırlı olsun şimdi beta takibi yapın 48 saatte 2 kati artmalı yaklaşık olarak
emellli bilmemben çok sağolun inişallah sağlıklı ilerler geçen ay da 3 gün gecikme ile öğrenmiştim 7 çıkmıştı beta sonra 12 oldu daha sonra düştü bu sefer allah nasip eder inşallah
bilmemben emellli inşallah Benim de gecen ay 1180 lerdeyken beta 6+0 da lekelenme kanama şeklinde sonlandı O yüzden şimdi reglm 5 gün gecikti ama kan vermek istemedim biraz daha beklicem süreç çok yıpratıyor
emellli nil_a Regli gecikmesi var mıydı ben bir gün gecikme ile öğrendim doktor geç döllenme olabilir dedi
nil_a emellli ben reglimin birinci günü her yerim ağrıyarak uyandım birde rüyamda görmüştüm o yüzden kan verdim zaten planlıyorduk o yüzden veripte emin olmak istedim 🤗