Minamom_ fatmaa51 denk gelmiyordur annesi ben riskli gebelik her hafta kontrole gittiğim için çok sık görüyorum ondandır içini ferah tut sağlıkla gelsin minik kuuzular inşallah 🙏🏻
hicrankvck elifsn23 başta erkek geçiypdu ama göstermediği için kız eşimde bende rüyamızda erkek gördük ama doğrusu Rabbim sağlıklı versin ama kız versin bi oğlum bi kızım var ikisininde yeri bambaşka ama kız başka gibi
lilayyy seher_edz bizimde 15+3 ikinci gebeliğim bir tane oğlum var inşallah kızımız olacak temmuz sonu gözüküyor . 2 gündür kasık ağrısı batması dışında güzel ilerliyoruz 🥰
htan seher_edz kiz geliyor 😊 agustos ayi gosteriyor dogumu ama sezeryan olucak mecburen o yuzden doktor temmuzda dedi kismetse 🫠 saglikla gecsin gunler insaallah saglikla alalim kucagimiza :)
Saimenur seher_edz 13 haftalıkta erkek dedi bana da.Suan 16+4.Temmuz 20 gorunuyor doğum.(Allah’ın izniyle) ama içimden bi his 14 Temmuz dıyor (evlılık yıl dönümümüz)Sağlıkla gelsınler ınsallah🤲🏻
fatmaa51 birbebekveannesi_ bende 16+1 hissedebiliyor musunuz ufak kıpırtılarını ben hiç hissedemiyorum
Zeyneplemutluluk seher_edz merhaba 15 haftanın içindeyiz halen belli değil 😅 bende temmuzun ortasına doğuracağım sanırım sezeryanla olacağım için biraz erken olacak